//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
Amy Ruhana ♥
Thursday, 8 December 2011 | 2Superstar (s)!

Assalamualaikum :)


nak tahu tak nak tahu tak ?

aisyah nak cerite pasal Aisyah pnye gurlpren kesygan nieah . tapi , kami bukan lesbian okieahh ? Aisyah nak cerite dari fist ite0wng kenal sampai lahh skrngg ;)


nama budak comel loteyhh atas nieah Amy Nor Amira Ruhana Binti Roslan . tapi , kalu ikut IC , Amy Ruhana Binti Roslan . fuy0oo , awek sayee adea due namee lahh :DD umur dye 15 tahun jugakk ;) dye satu kelas & satu sekolah ngan Aisyah . s0o , semestinye kenal ikot kelas . tapyy , mcm mne iteowng rapat tuwh , kurang pastii lahh . Aisyah rase time ada sukan . tapi , tak ingat lah name sukan tu ape . yang pasti bukan olahrage . olahrage mmg dah rapat . time sukan tuu , my kakak2 tak dtng . diorang MEMANG tak minat sukan . s0o , Aisyah lepak lah dgn Amy , Khady , Eva , Intan . &kbetulan kami rumah LAKSAMANA . kami main lah lotar peluru , lari 100M & lompat jauh hujan hujan tuwhh & samee same .

Aisyah | Amy | Intan | Khady

Eva | Amy

Intan | Aisyah | Eva | Khady

Khady | Amy

kotor kan kami ? :DD dgan mcm tuwh je kami leyh rapat . hebad lah tuu kannn ? ;) . then , lagy rapat bilee olahraga . cgu pilih kami masuk 4x4 . time tuu kami besemangat gilee lah nak larii . at last , Aisyah tak dapat lari . cause Aisyah dah lari 400m dalam HUJANHUJAN dulu & hampir pengsan . parents Aisyah xbagy lari dah . takut terus pengsan :/ s0o , yang amek alih budak fom 2 . diowng larilarilari&lari , diowng dapat num 3 . hebad kan ? tengok lah kawan siapaa :P

EEH , ade MrF lahh :P #400m

Khady | Eva | Aisyah

Khady | Intan | Eva | Aisyah

yeahh , kalu bab besukan memang kami :D tpy , xde gmba Amy lahh kat sini :/ && kami semakin rapat smpai lahh hari guru . time ary guru , Aisyah xde kawan nak melepak . s0o , melepak lah nan Amy lagyy >_< dari pagi , sampai lah kebalik kami duk sesame . sesame gile time tuwh . dahh lahh buhsan gileeee time tuwhh :P


barang untuk cikgu :)

Amy

Amy | Khady


Amy | Aisyah | Mieza | Khady

yeahh , setiap kali sekolah buat aktiviti , mesti ada Aisyah , Amy & Khady kan ? hee :D EEH , ade lagii lahh pasal Amy . hee . this time pulak time merentas desa sekolah & yang kerajaan buat . hee . time nieah Aisyah lari ngan Amy , Khady & Nadia ;) yeahh , diowang mmg semangat bab bab besukan . lagylagy Amy & Khady . setiyap kali sukan mmg kami tak leyh bepisahh .


nadia . bestie Amy

Aisyah | Nadia | Amy | Khady

BIE | BABY

dah penat besukan & belaja , its time for us PMR :)








lepas PMR , Aisyah & Amy kureng rapat . sebab duadua jarang dtng sekolah . duadua M A L A S ! xDD


suke tgok gmba nieah .

Shah | Safuwan | Syalin | Amy



Nadia | Aisyah | Amy

model >_<

Syalin | Aisyah | Arnila | Amy

time kat skulah dulu , kalau nak bermanje manje nan dyee . Aisyah panggel dye BIE dye panggel Aisyah BABY . awww ~ suwit bukan ? jangan jeles yerwhh awok sumee :P yeahh , Aisyah teramatamatamat rinduu dye . i just wish i can hangout with her  ite0wng tak penaa hangout sesame . kesian kan ?

for her :-
BIE , law ite tepisah , jgan lupekan BABY taw ? BABY wat bnde nieah nan ikhlas . sbb BABY syg BIE . bak kate BIE muaaahhh pipi kiri muaaaaahhh pipi kanan :* hee :DD BABY hope BIE nan Kerol forever keyhh ? kalu kawen tuwhh BIE jgn lupe invite lakk . hee :DD rase nak menangis pulak :'(

--> nak sekolahh !


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook