//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
berita baik & buruk :)
Wednesday, 7 December 2011 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum :)


nak tahu tak nak tahu tak ?

Aisyah adea berita baik & berita burukk ;) duadua berita tuwhh tox Aisyah :P mmg xdea kaitan nan korang lahh . nak tahu ke apea berita baik & buruk ? urmm , korang nak tahuu yang mane satu dulu ? mestii baik kann ?

berita baik is my uchuxx is going to KL . weehee ~ heppy laa ann bilee dga dye ckap cam tuwhh . satu tempat with him :D dye duk kat hotel concorde . keyh , otel tuwhh kat anea erkk ? Aisyah lupee lahh kat anee. semenjak duk KL , Aisyah terus lupe name otel . sbb mmg dahh xdpat duk kat otel . hope sgt Aisyah pndah & buleyh duk otel kat KL lagyy :P keyh , Aisyah dah tukaa t0pic --'' wat eva lahh . berita buruk pulakk .

berita buruk is i am not going to meet him :'( yea lahh , parents dye tak tahu yang ite0wng couple . kalau dyeowng tahuu , daa lamee ite0wng dapat meet . yang tawuu cume along dye jerkk . mcm Aisyah , 1 familyy tawuu . xyahh cakap lah , sedara mare sume tahuu . kecoh satu rumah dok ejek L A M B U N G . --'' keyh , i change the topic lagii . kalu family dye tahu , mesti dye dahh visit & dtng umah Aisyah luwrhh >_<

s0o , that is the berita baik & burukk . ohh wait , korang tak rase kea Aisyah pnye ejaan dahh laen ? dah tak macam dulu . yang susah untuk orang nak bace & paham . skunk , still adea agy ejaan pelikpelik . tpy , tak seteruk dulu kann ? kan ? kan ? :D

--> semut oh semut ;)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook