//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
buang bayi oh buang bayi
Saturday, 31 December 2011 | 0Superstar (s)!

heyy & Assalamualaikum :)

EHH , korang jangan pikir bukanbukan keyh pasal tajuk kat atas tuu ? wait , faham tak pasal "buang bayi" tak paham ke ? alahaii , yang "THROW BABY" tuu . ambik baby yang baru lahir main balingbaling . tak dapat tangkap , mati lah baby tuu . best kan ? erkk , mengong lah kalu korang percaye --'' buang bayi macam




keyhh , stop situu . geli aisyah tengokk . eyyukkss ! hee . mulemule bagi pegang tangan . then , bagy ciyumciyum . then , men pegangpegang , men rabaraba . then , ttbe dapat anak . hebat gilee ! cube korang tengok video bawah nieah . video nieah ade tunjuk time aisyah gy kem Gen_Q . tengok taw ? :D



agak sedeyh lah jugak kan video tuu . lagilagi yang penah buang bayi . lalalalalala ~ :P *terase ke weiyhh ?* korang mesti pelik kan kenapa ttbe Aisyah tulis pasal nieah ? ekceli xde idea nak update apee . ttbe tehingad video tuu & try search g0ogle , jumpeee ! :D

Aisyah pun berani je nak tulis pasal bendebende nieah . sebab ? sbb tgan Aisyah SUCI . ade faham ? tak ? maksud nya , Aisyah tak pernah pegang tangan lelaki except family . kalu tak pernah pegang tangan , ape tah lagi ciyum & others . yeahh , maybe korang tak percaye . keyh , Aisyah mengaku Aisyah ade ramai ex . tpy , date pun jarang . but , ade gak rhh di0rang nak pegang tgn . tpy , mesti Aisyah tarik tangan . tak buleyhh . &kalau lah korang ade bace ape yang aisyah anta kat kepeng , sumthing like "ciyum kang" kekadang mesty kepeng eply "macam berani" yeahh , Aisyah tak beranii :D

Aisyah hope kawan Aisyah yang pernah berzina tuu , stop lahh . serius tak pecaye bile dapat tahuu . terus tak ngakuu kawan :D

--> susah kan dapat pakwe yang S O M B O N G :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook