//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
fifth day kem generasi Qurani ;)
Monday, 19 December 2011 | 0Superstar (s)!

Assalamulaikumm :)


nak tahu tak nak tahu tak ?

hari ni dah hari yang kelima KemGenerasiQurani . sebelum pergi kan , Aisyah sempat gayout nan kepeng :D dye gedik sangat nak dengar suare Aisyah . Aisyah bagy je dye call ;) gayoutgayout tak teperasan dah kul 10 *tipuutipuu* time tgah rehat & balik pun kepeng call :D hari ni , gi Masjid ayah hantar nek moto ;) yeah , itu yang Aisyah TAK sukee :P

hari ni punye aktiviti lebeyh kuwang jee . pagi hafazan . petang , kelas FarduAin . tapi , sebelom rehat tgahari , adea soklan2 pasal Nabi . mudak perempuan menangg ! :DD btw , Aisyah jadi ketua kumpulan tok Ar-Rayyan :O umm , hari ni tak de gambar sangat . dua gambar jee . tapi , tak best . soo , tak leyh nak upload :P

nak komen pasal maknan leyh tak ? hee . hari ni punya makanan tenghari tak best :D ikan TAKTAHUNAME --'' tak sedap pun . &hari ni amek makanan sikit je . why ? sebab Aisyah pun tak tahuu . but , Aisyah tak de niat pun nak diet keyhh ? :P tapi , memang tak best . banyak complaine kan ? bia lahh :P

--> wahhh , macammacam gosip adekadek Aisyah cerite kat Aisyah :D


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook