//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
fourth day kem generasi Qurani ;)
Thursday, 15 December 2011 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum :)


sebelum Aisyah ikut ayah gy outstation , Aisyah nak update sikit pasal hari ni ;)

soo , hari nie dah hari yang ke 4 ;) cepat je rase masa berlalu . kan ? & hari nie hari last untuk minggu ni . minggu depan ada lagii  macammacam bende terjadi kat sane . ade seronok . sedeh . takut . suke . semuanye ada lahh ! hee :D &macammacam Aisyah belaja kat sane . hari nie , xde belajabelaja . but , buat logoo ! nak tengok ? usha bawahh ;)



kumpulan Al - Latif













kalang kabut kot time iteowng buat ni . sbb ite0wng wat lastlast minute . banyak maen :D dahh lahh mase yg diowng bagy 30minit jee . memang takk lahh kan --'' tpy , alhamdulillah dapat siapkan semua ;) trademark pun adea tahukk ? Tranformasi Akhlak Membentuk Generasi ;) okieah tak okieah tak ? okieah kan ? hee :D ada video dye lahh ! nak tengok ke ? tak payahh lahh :P



lawak kan lawak kan ? hee . cari lahh mane saya :P nampak gemukk ! sebab baju tuu besar & panjangg .tak sukee pakai baju tuu ! tapy , xdea baju kurung banyak . hee .

act , Aisyah paling benci hari ni ! why ? sebab dye sentuh pasal ibubapa . Aisyah paling tak suke bab nieah . siyes lahh . menanges kowt time tuwhh . Aisyah tgok adek2 Aisyah tak nanges pun . tak de perasaan ke apee . haih --'' &paling tak suke kene tules surat tuk parents . pergghh , tak tahu nak tulis ape . ape yang ustazah tuu cakap , Aisyah copy jerkk . HAHA ! daa lahh siap ade tulis " :D " . HAHA ! mmg siyes xdea idea . dah lahh baru pas nangiss .









--> awok , ite nga dengar lagu baikbaiksayang nieh . ite rinduu awok lahh sayangg 


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook