//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
handphone oh handphone
Friday, 9 December 2011 | 0Superstar (s)!

assalamualaikumm :)



nak tahu tak nak tahu tak ?

sebelum tuu , tgok video atas tuuuu . habad bukann ? hee :DD

semalam Aisyah pergi Desa Waterpark . di pendek kan cerita , Aisyah nak cerita pasal HANDPHONE Aisyah yang gile lagi bangang lagi tak tahuu --'' semalam kan hujan kat sane , Aisyah kan tak berape betul kekadang . Aisyah bawak phone tuwhh meraterate tempat sambil PEGANG phone tuu . pegang taw ? bukan letak dalm poket ke hapee . &dgn selamber nye , Aisyah amek gmbaa time ujan2 & mcg nan kepeng .








handphone mmg basah gilee lahh kan . then , adea satu kali tuwh , ade budak mane tah . l0mpatlompat . perghh , kene phonee --'' mmg basah gile lahh kan fon . then , gy lah kat tyLin . laplap fon . makan skejap . ttbe smcrd REJECT beb ! beshh tuwrhh .



last gmbaa yang buleyh di capture

tgok kan gamba atas nieah ? gmbaa tuu lahh last gmbaa yang buleyh dicapture . :'( Aisyah off phone , kuar kan battery & simcard . tnggu 2 - 3 minit , i try to put it on . ttbe tak leyh on weiyhh ! Aisyah rase mcm nak nanges jeahh time tuwhh . try bukak & put it on back . tak buleyh jugakk ! at last , Aisyah gy enjoy dulu --'' gy men tuwh men nieah . after one hour , try lagii . still tak buleyhh ! air mata dah nak kuar jee . & dalam otak Aisyah dah pikir mcm mcm . cam ne lahh nak mcg nan kepeng . mesti susah nak mcg nan dye pas nieah . msty dye rase sunyi gile sbb fon dye dahh xdea mcg from me . *perasan* i try try try try & try . still tak buleyhh :'(

time dah nak tukar baju tuwh , i tryy lagii . at last , buleyhh ;) seronok gilee time tuwhh . Aisyah tewos bgytwu cousincousin sumee . HAHA ! hanya Allah saje yang tahu betapa hepy nye Aisyah time tuwhh . Aisyah rase mcm nak menjerit jee time tuwh & nak bgy tawu 1 dunie yang fon Aisyah dah bolehh on :DD bile fon tuwh dah buleyh on , mesti lahh amek gmbaa lagii kan . hee :DD 






tapi kan , bile Aisyah pikirpikir kan balek , knp fon tuu on ? knp fon tu tak mati & tak yahh idup sampai bilebile . fon tuwhh jadi cam nieah mesti ade hikmahnya kan ? Aisyah engad nak ctea psal semalam . ttbe rase malas nak cerita pasal semalam . sbb ite0wng dah xnx engad & sebotsebot agy pasal semalam . buwang mase jee engad bnde yang lepas . kalu best xpea gak . :P

papea punn , i just want to say sorry to HIM & also HER . rase besalahh pulak halang korang chat . korang lagii lame kenal compare Aisyah . dari sekolah rendah sampai lah skrng . satu kelas pulak tuwhh . mesty tak leyh pisah kan ? --'' lepas nieah , korang chat larwh yee sepuaspuas aty korangg . Aisyah dahh malas nak halang korang chat kot :)

--> saya jealous sbb saya sayang awak 


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook