//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
jealous oh jealous
Thursday, 15 December 2011 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikumm :)


nak tahu tak nak tahu tak ?

kepeng saya cakap saya kuat JEALOUS --'' terus senyap time tuwhh . siyess rhh . actually , Aisyah jealous sbb Aisyah sayang dye . kang tak jealous , orang kate ite tak sayang dye lahh . tak amek berat pasal dye lahh . kan ? betul kan ?

kepeng ade pesanan tok Aisyah . dye kate kurangkan jealous . haihh . fine , lepas nie ite tak nak jealous langsung nan dye . walo sikit punn ! bia lahh orang nak kate ape kan ? or dye sendiri nak cakap apee . asal kan dye happy . towl arkk ?

im trying to take care of him . cause takut member ambik kepeng . sbb ade sorang mmbe nie mcm shok dekat kepeng :/ dye kate kepeng handsome lahh tuu lahh . serius lahh , Aisyah tak suke perempuan lain cakap cam tuwhh kat kepeng . lagilagi FTF . kalu family cakap , Aisyah tak kesahh . kalau member yang cakap , nak je lempang2 dyee harii tuu . harap Aisyah nieah penyabarr :P depan diorang , Aisyah tak penah cakap kepeng handsome kowt . tpy , jokejoke penah lahh . serius tuu tak penah lagii kowt .

for him :-
lepas nie saya dah tak nak jealous lagi nan awak keyh ? puas hatii ? :P

--> semalam bising sangat tak hantar mcg kat dye dulu . bile hari ni dah hantar dulu , potpetpotpet . haih --''


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook