//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
kenangan 2011 :)
Saturday, 31 December 2011 | 0Superstar (s)!

heyy & assalamualaikum :)
 

hari nie berape hari bulan ? tak tahuu ? erk --'' hari ni 31th of December 2011 ;) hari ni hari last untuk tahun 2011 . ramai orang cakap pasal bendebende nieah kat FB . mmg penuh lahh news feed tuuu . Aisyah engad nak letak lahh gambagamba nyee , tpy takut diorang marah pulak . s0o , the conclusion is tak jadii :P

tahun 2011 banyak kenangan yang tak boleh dilupakan . nak tahuu kea ? tak yah lahh :P kalu nak mehh sini . kalu tak nak , buleyh tekan button merah X kat ujung atass nuuu . :D

for surely , im candidates PMR tahun nieah . fyi , time birthday Aisyah , aisyah dapat present yang menakjubkan . exam SEJARAH PMR yang selalu failed . HAHA ! tpy , alhamdullilah PMR lulus ;)


tahun ni tahun paling sikit aisyah ber-couple compare tahun lepas . tahun nie 3 orang je temasuk ngan lambungg . sikit tak sikit tak ? HAHA :P tahun nie Aisyah bnyak single jeee . &Aisyah pun tak pikir pasal couple . memang ade je yang mintak . tpy , entahh lahh . hee . &memang niat Aisyah lepas PMR baru nak couple or tak payah sampai lahh bilebile punn :D tpy , hati Aisyah dah diCULIK beberape hari lepas PMR oleh anak Dollah
 

tahun nieah Aisyah dapat jumpe ngan kekwan baru yang spotinggspoting yang gileegilee yang bengongbengong . yang satu kepala . yang semuanya lahh . HAHA :D keyhh , rinduu dioranggg >_<



tahun nieah dapat gy Jakarta & Bandung with AuntyNur's Family ;) seronok gile time kat situu . dapat tgok sekolah , gy jalanjalan kat Citos . &mama ade cakap yang Haziq , anak TyNur , nak jalanjalan ngan Aisyah . sumthing like that lahh . tpy , tak menjadi punn kowt . diorang nak lepaskan Aisyah ngan Haziq kat ManggaDua kowt . no wayy ! ramai orang kat situu . kalu lepas kat Citos ke PondokIndahMall ke , okieah gakk :D tpy , Aisyah tak hingad Aisyah ade jalan ngan dye kea tak :D


Australia International School :)

 macam orang couple jee :D

 us :)

gatal bebenor adek aisyah sorang nieah :D

tahun nieah tak dapat sambung training bowling . kenangan tuwhh . *kenangan kea ? sikit pun TAK* rinduu nak men bowling kat MM nan dakdak JST






dapat jumpe & lepaskan rinduu ngan Eryn & Nani kat KLCC . walaupun tak berape lame , tapy , tetap happy sbb dapat jumpe diorangg . tpy , tak dapat minum Nescafe samesame xDD





dapat jumpe ngan lambung kat Kerteh . &dye sanggup tak tengok bola n9 lawan trnganu demi nak jumpe aisyah . xDD thanks awak , sayanggg awakk mama ade cakap "kalau memang betul dye sayangkan Aisyah , dye sanggup tak tengok bola"




tahun nieah dapat gy Segamat time raye & gy rumah lambungg . but , time tuu ite0wng kawan jee :)



tengah bincang pasal perkhawinan AisyaHaziq xD

tahun nieah dapat gy Singapore with family . walaupun pergi sbb marathon . tpy , tetap best sbb dapat lepaklepak nan familyy . iLOVEyouu :*




last sekalie kowt , dapat tahu mcm mane life orangorang kat KL yang penuh dgn dosa :D

s0o , banyak gile kenangan kan ? Aisyah rase ade lagii . tpy , tak ingat lahh . :P bia kan je lahh . nie pun dah banyak kan ? s0o , the conclusion is , Aisyah tak leyh lupe sume kengan nieah :)

korang sambut newyear kat anee ? Aisyah maybe sambut kat rumah tak pun PNB DarbyPark jee . but actually , from rumah buleyh nampak KLCC & fireworks . :D papepun , HappyNewYear . byebye 2011 hye 2012

--> dah dua bulan tak jumpe nieah >_<


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook