//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
lelaki misterii :D
Monday, 26 December 2011 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum :)


nak tahu tak nak tahu tak ?

act , Aisyah bengang ngan sorang lelaki nieah . tak payah nak tulis name dye lah kan kat sini kan . kalu Aisyah bagytahuu , kantoi pulakk . tpy , kalau Aisyah ceritee , maybee korang buleyh cam siape kah lelaki misterii ituu . HAHA :P

s0o , ceritee dye cam nieahh . semalam , ade orang tuu kate nak gayout . Aisyah okieah je lahh kan . mata Aisyah nieah dah ngantuk dari kul 10lbeyh lagii . dah berapa kali entah menguap . disbbkan Aisyah nak gayut & sygkan dye , Aisyah tetap tahan mata nieah . Aisyah mmg dah ngantuk gile . cari makanan tuu makanan nieah . at last , dalam kul 2 cam tuu , dye kate dah leyh gayout . --'' bapak lame kan tunggu ? takpee , bia kann je :)

s0o , cakap lahh topik tuu topik nieahh . & finally , dapat jugak tahuu result dye berapa :D korang nak tahu tak berapa ? kalu nak tahuu , tnye lahh LELAKI MISTERI tuu :P lambat kan Aisyah dapat tahuu ? act , nak gayout nie sbb nak tahu result dye berapee --''

then , tgah syioksyiok cakap sambil dga laguu , ttbe ade orang tuu tidur weiyhh . bengang gilee nak mampus kutt . mate nieah sanggup tnggu dye , mate dye ? ggrr --'' kalu dekat , dah lame Aisyah gy sebuu umah dye . gy pukulpukul dye . gy  sepaksepak dye . gy cubitcubit dye . haihh --'' tpy , ape kan daye , i understand . dye baru pas men futsal . aisyah malas nak potpet potpet :)

--> here i come JohorBaruuuuuu :D


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook