//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
luse form 4 :D
Friday, 30 December 2011 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum :)


naktahutaknaktahutak ?

Aisyah sekarang ni ade kat Johor . kat Segamat lahh . kan hari ni kiteowng tunang . HAHA ! merepek sudahh :P act , Aisyah kat JB lahh . ite0wng dtg sini sbb mama & ayah nak buat petukaran sekolah Aisyah . Aisyah kan pindah sekolah SMK BANDAR PENAWAR :)


tahun nieah Aisyah baikk . *selame nieah jahat :P* erkk , kenapa ? sebab tahun ni Aisyah pindah Aisyah bagytahu diorang & FB ! tahunn lepas nak pindah KL aisyah tak bagytahu pun . jahat gile kan ? 2 3 hari lepas tuu ramai yang mcg & tertanyetanye . kenapa tak datang sekolah ? & Aisyah tak reply pun mcg diorang xD jahat kan jahat kan ? sikit pun tak jahat . biase lah tuu kan ? :P

EHH , korangg , betul ke tahun depan Aisyah form 4 ? serius tak percaya . pejamcelikpejamcelik , cakk , dah nak 16 tahun dah aisyah . EHH , wait , lambat lagi Aisyah 16 tahun . birthday bulan october . bukan februaryy mcm kepengg . but , untunglah kepeng dapat buat lesen awal kannnnnn :D *topik ape nieah ?*


s0o , sesape yang form 4 tuu , tahun depan korang amik aliran ape ? Aisyah tak tahu lagi nieah . confusee . engad nak amek aliran sains *wahhh* tpy , belambak kowt . cube tekan SINI & SINI & SINI . but , Aisyah tak tahu bende nieah betul kea tak or what ever lahhh . HAHA ! malas Aisyah pikir :P


tapytapytapytapytapy kan , aisyah memang tak percaye yang aisyah form 4 . cube korang tengok bertape tinggi nye Aisyah . tinggi sangatsangatsangat nieah . form 4 kea nieah ? HAHA :P yeah , aisyah form 4 tapy pendek mcm budak 12 tahunn . ape kan daya , ikut keturunan belah ayah . atleast , aisyah tinggi dari AuntyLin & AtokLiza . HAHAHAHAHAHAHA :DD

sori awokk , saye curi awok punyee :D sorii eyh ? btw , nak gy blog dye , tekan je gambar atas nieah :)


--> semalam aku buat dye nanges ke ? suare dye semacam jee #sorry


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook