//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
ManchesterUnited ♥
Saturday, 17 December 2011 | 2Superstar (s)!

Assalamulaikumm :)


korang mesti pelik kan kenapa aisyah letak gambar kat atas tuu . lagilagi gambar syahmi yang PENDEK  + POYO  :P actually , nak focus kan yang belakang nuuuu . MANCHESTERUNITED  nak kata Aisyah minat MU , buleyh lahh jugak . sebab ? ayah minat MU . hee :D tehingad dulu , 1 kereta penuh dgn barang MU . &ayah ade gy tenok MU lawan kat Malaysia .

nak dijadikan cerita , & aisyah baru tahuu yang ada sorang mamat YoPo + KEPENG + MUNCET + TOUGH nie minat MU jugakk . HAHA ! tekejot gak dapat tahu yang dye minat MU . untunglahh anakberanak minat MU :P

ohh yeahh , gambar nieah time kat Singapore yang barubaru nieah pergii . EEHH , tak cerite pun kan pasal kat Singapore lagii ? hee . nantinanti lahh . :P

belagak TINGGI

--> nak ikut AuntyEezan gy Melaka :'( #adikayahpunkerjaPetronas :D


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook