//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
maxis bagy free call :)
Tuesday, 27 December 2011 | 0Superstar (s)!

Assalamualikum :)


nak tahu tak nak tahu tak ?

maxis kan baikk gilee ngan Aisyah . dye bgy free call kat Aisyah hari ni . HAHA ! mesti korang tak percaya kan ? alaa , percaya lahh . act , free call ni sbb simcrd maxis Aisyah gune IC & birthday mem Aisyah .  hee :D &&Aisyah baru jee lepas gayut ngan kepeng kat atas pokok tadii . :P jeles lettew sbb korang tak dapat free call & tak dapat gayut ngan org ksyngan korang :P

hari ni dapat gayut ngan dye sekejap jee . dye dah ngantukk . nasib kali nieah dye bagitahu yang dye nak tidurr ;) s0o , tak de lah berape kesah . tpy kan , sebelum dye gi tidur , dye suruh Aisyah nyayi satu lagu niee dgn tetibe . keyh , Aisyah mengaku Aisyah tak leyh nak nyayii . Aisyah pun tak tahuu kenapa . rase nak ketawe jee . tpyy , at last nyayi gak . but , sikit jee :P Aisyah tak leyh nak nyayi lamelame . nnti dye nak masuk meminang kangg :P

---------------------------------------

teharuu >.<

--> esok pagi mama & ayah nak gi sekolahh untuk petukaran sekolah :DD


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook