//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
pindah ke ? :O
Tuesday, 27 December 2011 | 0Superstar (s)!

Assalamulaikum :)


nak tahu tak nak tahu tak ?

korang tahuu kan yang Aisyah maybe pindah . what ? tak tahu ? tak tahuu sudahh . :P


status tuu macam confirm je pindah sekolah . padahal tak confirm lagii kowt . baru ambik surat pindah sekolah . belum confirm lagii . tapi , bile pikirpikir kan balik , betul ke keputusan yang Aisyah buat ? cause ayah mcm nak tak nak bagi je Aisyah pegy . always ask "betul ke nak pindah kota tinggi ?" "nanti sape nak hantar & ambik awak kat sekolah ?" "dah ready ke nak pergi KotaTinggi ?" "Aisyah nieh mmg betul ke nak gi KotaTinggi ?" erkk , --'' macam soklan sume nye lebih kurang kann ? nampak nye , ayah risauu tuu anak dye nak gy KotaTinggi . arap maklum lah , anak kesygan kan :DD tpy , tadi ttbe ayah tanyee "dah ready nak pegi KotaTinggi ?" Aisyah dah buat muke pelik . &tnye ayah "ready tok ape ?" "ready nak bawak baju ape sume lahh" time tuu Aisyah hanye dapat telan air liur jee . ttbe tanye soklansoklan cam tuu . tahu lahh esok nak gy JB . cuak nieahh >.<


tpy kann , korang nak tahu tak adea sorang hamba Allah nieah happy Aisyah nak pindah ;'( siap menghalau lagii dari rumahh . dye tuu musuh ketat Aisyah . sehari tak gaduh tak boleyh :D dye cakap "bagus jugak kakak pindah . boleh Yin tidur bilik kakak . bilik kakak sejuk & besar . mulemule Yin letak sikitsikit baju Yin . nanti makin lame makin banyak baju Yin dalam bilik kakak & bilik ni jadi milik Yin" erkk --'' yeah , dye nak Aisyah pindah sbb nak bilik Aisyah --'' kuwang ajaq punye adek . tpy , dye mmg dari dulu lagi nak bilik Aisyah . sbb bilik Aisyah bilik lain dari yang lain . kalu nak tahu , dtng lahh umah:D

butbutbut , anak second memang tak reti tidur bilik sendiri eyh ? kepeng pun tidur bilik along dye bile along dye takdee --''

--> yang lepas tuu tak yah nak ungkit sangat lah kan --''


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook