//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
rinduu Haziq :D
Saturday, 24 December 2011 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikumm :)


nak tahu tak nak tahu tak ?


tengokk gambaa atass tuuuuuuuuu . kenal tak ? what ? tak kenal ? baguuss :) tuu SUAMI aisyahh . *auwww* sorry lahh tak invite korang time ari tuu kite0wng kawenn . busy sangatt . lagii pun kawen kat London . HAHA ! merepekk sudahhh :D

actually , aisyah just nak cakap yang aisyah ngah rinduu mudakk kat atass tuu . yeahh , rinduu gileeeee . rinduu nak jalan ngan dye . rindu nak gelakgelak ngan dye . rinduu nak makan chocolate samesame walopon aisyah tak suke choc tuu . tpy , disbbkan aisyah syg dye , aisyah makan jugakk  rinduu nak lepaklepak ngan dye kat game then ttbe adekadek dtng . rinduu nak tgok dye men boling sampai sakit tangan . rinduu nak pusingpusing MesraMall . rinduu nak dga dye nyayi lagu Aishiteruu . rinduu nak date depan mama & ayah . rinduu nak tgk dye men pool . rinduu nak pukul dye . rinduu nak amek gambar ngan dye . rinduu semua nyee lah time kat MesraMall tuuu . banyakk kenangann & rinduu nak makan kat RotiTempayan ngan dyee walaupun meje berasingann 





Aisyah rinduu dye gilegilegile nieahh . dahh lah tak dapat gayut ngan dye . sbb Aisyah always tidur awal . banyak gile storyy nak cerite ngan dyee . tpy , nnty bile dah dapat gayut ngan dye , mestii lupee . sebab dapat lepas kan rinduuuu . hee :P

Aisyah nak jumpe dye buleyh tak ? hari tuu sepatut nye dapat jumpe dyee . disbbkan dye GEDIK sgt nak ikut ayah dye gy Melaka , tak dapat jumpee dyee :'( sedeyh gile kut time tuu . tpy , mungkin bukan rezeki ite0wng nak jumpee kan ? just hope dapat jumpee dye nantii ;)

nak jiwang sikit buleyh tak ? sikit jee . tak banyakk punn . kang banyakbanyak ade orang tepikat or nak ngoratt :P

setiap saat , jam dan masa saya merindui awakk :D

--> saya just tunggu awak ambik gamba pakai gelang yang saya bagiii tuuu :D


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook