//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
singapore oh singaporee :D
Sunday, 18 December 2011 | 0Superstar (s)!

Assalmualaikumm :)


nak tahu tak nak tahu tak ?

tak nak ? tak nak buleyh belah dari sini . shuhshuh ! :P EHH , guraugurau :) Aisyah nak cerita pasal tempat  ayah dilahirkan & dibesarkan , Singapore :) nak tahuu duk situu . kalau tak nak pun duk situu :P

hari tuu kan gy Singapore for 3 days . 3 days beb ! 3 days tak leyh mcg nan kepeng . buleyh bayangkan tak ? betapa rinduunya Aisyahhh . tapi , Aisyah tetap mcg dye kat sanee . celcom dye tolak 65sen jeark . kebetulan baru topup rm10 harii tuuu . EHH , kenapa lari topik nieah ? --''

sampaisampai sane ayah carii MarinaBay . why ? sebab ayah nak amek race kit dye . hari tuu gy sane kan sebab ayah adea marathon jee . yeah , ayah marathon . 21KM beb . Aisyah penah paling jauh pun 10KM jee . tak tecapai agy 21KM . ahhh , tukaa topic lagii --''

with Salihin gemukss :P


gambar nieah lawak xD

sorang lagi tak dee :O


lebiu mama :*


lepas tuu tewos carik otel . daa jumpe otel , gy letak barang , & gy Mustafa + makan . Aisyah makan NasiBeriyani JEA . ayah tekejot Aisyah makan nasi malam2 . Aisyah jarang makan nasi malam2 . &ayah pun tak kasii . lepas dahh kenyang , gy Mustafa . gy pusing2 situu . tak beli pape pun . tak de menarikk . dah penat pusing situu , balikk ! sampai bilik , hantar bebudak jee . then , gy LRT . cari nak jalan ikut mane time nak gy kat ayah nanti . lepas dah tengok , tewos balikk & tidurr ! sebab esok nak bangun awal . nak gy tengok ayah lari :D


rantai pink tuu tak penah bukak :D




pakwe dye >_<


Day 2
bangun dalam kul 7 . tengok mama tidur lagii . decide tok tidur balek :P kul 9 mama kejot bangun . bangun2 teros mandi & siapsiap . then , gy breakfast kat hotel & terus gy LRT . yeah , Aisyah paling suke part kat LRT . because ? mama tak tahu jalan mane . Aisyah jugak yang kene tunjuk jalan . haih --'' naseb tak gaduh nan mama . kalau mama & Salihin , mesti dah gaduhgaduh . sampaisampai tempat finisher , macammacam bawu adee . tuu yang best tuu . :P lepas dah nampak ayah , gy LRT . part nieah Aisyah TAK sukee . gaduh ngan ayahh ! HAHA ! ikut situ lah sini lahh . sampai Aisyah hampir menangis :D atlast , Aisyah yang menanggg ! padahal ayah dah biase nan tempat tuu . selalu gak ayah gy Singapore . h0h0 . lepas dah penat gaduhh , gy makan pulakk . tapy , Aisyah tak makan . ayah & mama jee . ;) dah habes makan , gy bilik . then , tidurrr ! :D

mulut saya :DD



lepas penat bermimpimimpi kawen dengan kepeng *tipuuuuu* , kuar gy jalanjalan . gy MarinaBay jearkk . gy sane naek LRT againn --'' bile dah kuar dari LRT tuu , adea banyak basikal paking kat situu . :O banglaa kat situ gy keje nek basikal jearkk . hebad tak ? tak langsung kan ? HAHA :P then , jalan sampai kat MarinaBay . jalanjalan situu . nampak laki handsome . rase nak ngorat , tapy bile dipikirpikir kan balek , kepeng nak letak mane nnti ? soo , tak jadi lahh ngorat :P kat situu , tak beli pape punn . just tengok laser & rain droped ;) cantikk laser tuuu ! tapy , rain droped tak best punn . hee :D dah tengoktengok tuu , gy makan lakk . lepas dah makan , gy mustafa lagiiiiii . --'' part nieah best . dapat beli chocolote manyak gilee . dah lah yang cadbury pulak tuu . memang YUMMY . dah dapat beli chocolate manyakmanyak , balik then tidurr ! :D



kenapa ngan laki tuu ? :O




with budak yang dah cacat kan kuku Aisyah :D














jum jum ! :DD


laserr :D




rain drop



gambar beterabur kan ? HAHA ! sorry , malas nak susun . banyak sangat gamba . kene amek dari 3 album . --''

Day 3
bangun agak pagi lah jugak . tengoktengok mama ngah siapsiap nak gy breakfast with ayah . --'' tak leyh nak cakap pape lahh kan . terus tidur balik :P dalam kul 10 tebangun . siapsiap kan barang tuk balik ! time tuu happy jee . mane tak happy , nnti dapat mcg nan kepeng . :D naik kete , pusingpusing situu , balikk ! sampai Malaysia ! weeeeeeeee ~ tewos mcg kepeng . HAHA ! memang gile rindu kat dye lahh kan . :P


for boy yang single mingle tuu , cari lahh gurlgurl kat sini . ramai cantikcantik . hothot *hot kea?* :P

EHH , korang mesti cam bosan kan bace post kali nieah ? *macam selame nieah best jee* actually , Aisyah nga xdea mood nak update . tapy , tgan nieah menggatal jugak nak update . tak leyh nak alangg :P act , tambah ngan pening lagii . dari tengahari lagi pening . tak tahu kenapa . haihh --''

--> tak cakap pun GOODLUCK kat kepeng xD


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook