//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
tak sedap atyy :/
Saturday, 10 December 2011 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum :)


actually , Aisyah xde mood sangat nak update blog . tapyy , I just nak luahkan perasaan . *wahh* Aisyah nak luahkan kat mama . but mama xde . mama gy kuar nan sedara --''

act , Aisyah rase teramatamatamat sdeyhh . seriously sdeyh . but i dunno why . & hati pulak rase tak tenang . hope tak de pape belaku kat kepeng lahh . dye nga otw gy pontian from KL tuwhh . Aisyah risau sgtsgt nie . Aisyah nak tnggu dye smpai Pontian . boleyh tak ? itu pun kalu dye mcg dye dah sampai . dye kate dye nak mcg . hope dye mcg lahh ♥

keyh , ttbe rase nak menangis . knp nan Aisyah nieah ? dari semalam lagii Aisyah mcm xde mood . Aisyah hnye ade mood time kuar nan TyLin & xdi kepeng ade buat Aisyah tersenyum . pass tuu ? Aisyah rase tak sedap hati jee :/ Aisyah nak bagytahu kepeng . tapi , malas lahh . malam nie , Aisyah akan try to not sleep selagi dye tak sampai lagy Pontian :)

--> everybody confuse bout my relationship . me also ♥


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook