//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
virus ohh viruss
Saturday, 17 December 2011 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikumm :)


nak tahu tak nak tahu tak ?

FB Aisyah kan , mcm kene virus . tapi , tak tahu dari mane dapat --'' Aisyah tak penah tekan if diorang hantar link apea2 . &Aisyah rase ade orang bkk account FB yang EcahIera lahh . but , i dunno who :/

aisyah dapat tahu ade orang bkk because notification tnggal sikit ! bile tgok SEE ALL NOTIFICATION , belambak yang like & adea cmmnt2 yang tak bace lagii . nampak sangat ade orang bukak kan ?

yang tahuu paswed Aisyah just kepeng jerkk kot . kee dye ade bukk & tekan ? :O keyh , Aisyah tak nak tuduhh dye . sbb dye je tak penah bkk account EcahIera kutt .

aisyah rase ade orang bkk EcahIera cause account aisyah yang *tut* okieah jee ! tak kene pape punn . &actually , account nie ramai tak tahuu . sebab ? Aisyah pun tak tahuu --''

the conclusion is , terpakse deactivate account for a while :)

--> time orang nga tidur pun nak kacau . :P


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook