//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
gy Segamat jumpe Shah :D
Monday, 2 January 2012 | 0Superstar (s)!

heyy & assalamualaikum :)


harii tuu kan Aisyah gy Segamat kan ? aisyah kan tak dapat jumpe kepeng . s0o , aisyah gy jumpe AhmadZhariffShah . *saje nak bagy kepeng jeles lagiii mcm hari tuu* jumpe dye kat kedai makan apetah name dye :D ekceli , bukan jumpe dye sorang jee . satuu familyy lahh ;) tyZai yang ajak . iteowng ikut jee . dye gy sukan kat Melaka tuu keesokan hariiiii :)

s0o , diowang sampaisampai , Shah duk sebelah Aisyah & ttbe tnye "pakwe sihat ?" HAHA ! of course lahh jawap "entah , sihat kut" :D aisyah tak pernah pun tanye kepeng dye sehad kea tak . kan awak kan ? :P time nak amekamek gamba diowng gune iPhone mama , ttbe Shah cakap "amek lah gambar akuu" then , amek lahh . dye tgok gamba tuu & terus delte . sengall --'' gambar tuu dah cantik ;)





then , orderorder makanan & makann ! lepas makan , berskype-ing ngan FeerArissa . yeahh , sebelahsebelah pun nak skype kan ? gedik kan ? HAHA ! bia lahh . tahu lah korang jeles tak leyh nak wat :P







lepas berskype-ing , lepaklepak kat depan kereta pulakk . --'' diorang nie mcm tak jumpe berape tahun jee . padahal kat Kerteh dah jumpe ri tuu . bile mama cakapcakap nan tyZai , aisyah borakborak nan Feera . kali nie tak sentuh langsung pasal bowling kot . hee . but sentuh pasal "boyfiee" baru aisyah tahu yang boyfie dye pun men futsal time kepeng men futsal kat dataranmerdeka . maybe kepeng kenal boyfie dyee ;)



kantoi pulak gy Segamat pakai kereta satria :D

--> awalawal lagi dah set ngan ayah first dayy of school dah taknak gy SMK Bandar Penawar . but , nak gi SMK Padang Tembak . rinduu diorangg . esp , bebudak 3Yakin 2011 >_<


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook