//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
halimahaysialin ♥
Saturday, 28 January 2012 | 0Superstar (s)!

heyy & Assalamualaikum :)


nak tahu tak nak tahu tak ?

hari tuu kan , halimahaysialin berkumpul . yeahh ♥ sukasukasuka . rindu gile kat diorangg . finally , dapat jugak kuar bertiga walaupun ada Nik , i dont care . dye mmg sentiase ade di sisi Alin :D

let me start the storyyy :) mulamula aisyah gerak gy tren Damai . then , gerak nan Alyma gy KLCC . pusingpusing situu cari barang tok kepengg yang under rm50 :P sebab ? kali ni outing aisyah tak mintak duit ngan parents . guna duit sendiri jee . baek kan ? HAHA ! :P dalam kul 12 stgah Alin & Nik sampaii .

then ite0wng planplan nak gy ane . at last , gy TS . tga jalanjalan tuu tetibe alin cakap "chaa , kau nampak makin PENDEK lahh" what theeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . makin PENDEK ? erk , are you sure ? tak pe , pas nieah owng nak pakai high heels bile kuar nan kowangg :D


SAYS : tetiba terhingad apa yang Syalin cakap "chaa , kau nampak makin PENDEK" --"



then , jalanjalanjalan . tpy , bile sampai Pavi , ite0wng gy makan dulu kat situu . ite0wng makan KFC ! yumm yumm . :D lepas makan , capture capture gambar .








then , itew0ng gy kuar , nampak bear yang besar tuu adea agyy . capturecapture kat situu jugakk .




lepas penat bercapture , perjalanan masih jauh lagi tok gy TS . :D then , jalanjalanjalan . sampai sudah TS yang yang yang yang TAK TAHUU . sampaisampai situu , try gak cari baju tok kepeng . tpy , tak de yang menarikk tetarik kau memang deb0om . merepekk --'' then , cakap kat alin "tolong carikkan baju tok cousin buleyh? " &alin kate boleyhh ;) macammacam soalan dye tanya kat aisyah . blur tok menjawab :P act , bukan cousin punn . kawan rapat aisyah jugakk . siapa ? bia lah aisyah & alyma je yang tahuu :P

pusingpusing lahh satu TS tuu sambel mcg nan Shahzuani . engad nak jumpa dye . tpy , dye ade tening . mungkin tak de rezeki nak jumpe dyee :/ then , pusingpusing agyyy , tak de satu pun yang Aisyah suka tok bagy for my "cousin" . at last , aisyah cakap "baek cari baju tok 3 orang . lagi baguss" diowng pun setuju & cari kedai yang selalu alin pergi . sampaisampai situu , aisyah dah nampak kemeja yang tertarik & sesuai tok ite0wng :D aisyah pilih warna Oren . alyma wane pink . alin wane kelabuu . &act , baju alin tuu , aisyah & alyma yang bayar kan . sebab ? baju tuu sebenarnya tok birthday dye . yang "cousin" tuu sebenar nya NurSyalinRoslan . engad nak suwuh alyma bagy time birthday alin . tpy , entahentahentah . tak jadiiii :D




lepas dah beli baju tuu , ttbe alyma kata member softball dye ajak kuar . &act member dye ade kat Jusco au2 . hatoii ~ jawuhh gak tuu kan ? s0o , salamsalam syalin & nik & terus gy jusco . jalanjalanjalan , naek tren gy Setiawangsa . jalan sikit sampai ke tempat tusyen & cari teksi . HAHA ! sengal kan ? :D keyh , act nak cerita time dah sampai Jusco nieahh . cerita agak lawak :D sampai sampai sana , duit tak cukupp . gilo kan ? act , bukan nya ape , kami bedua ade duit besar je . teksi tuu nak rm4 . kebetulan aisyah ade duit syiling banyak . kirakira cukup . HAHA ! keyhh , sumpah lawakkkkk . dah cukup duit , tewos belah dari situu . maluu kut . &firsttime mende nieah belakuuu . haihh  ~



then , ite0wng gy cari membermember si alyma . dah jumpa , gy GILAGILA jup . then , gy cari baju tok kepeng agyy . gilo kan aisyah ? asek cari baju tok kepeng jee . act , nak bagy tok birthday dye . dye macam nak present . &dye macam nak bajuu :) aisyah dapat kea tak baju tuu ? bia lahh member2 aisyah & dye jea yang tahu xDD pape pun , Aisyah TAK puas lepak nan halimahaysialin :/

--> kau kat mana ? aku rinduu kau sayangg . dah dua malam kite tak text :/ hope kau cepat sembuh :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook