//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
hangout with AmyRuhana ♥
Sunday, 1 January 2012 | 0Superstar (s)!

heyy , assalamualaikum & happy new year :)


nak tahu tak nak tahu tak ?

hari ni Aisyah dapat lepas rinduuu . lepas rinduu nan shape ? lepas rinduu nan BIE lahh . siape BIE ? AmyRuhanaRoslan >_< yeahh , plan nak gy hang satu kelas . sume nye xde jee . Amy & Miza je yang free . s0o , tak kesah lahh . atleast dapat jumpe BIE :) tpyy , Aisyah nak jumpe KakLimah & KakLin jugak :'( rinduu diorang sangatsangat .

mari kite stat :D
dah sampai tuu , call amy tnye dye kat ane & nak jumpe kat ane . mulemule nak jumpe kat karok tpy dye nan mem dye yang len . mem EX dye . atlast , jumpe kat popular jee . diorang sampai , tewos gy kat luar . tnggu pakwe si Miza , Ainur . bile diorang dah sampai , plan nak gy ane . aisyah engad nak gy tengok wayang papa iLOVEyou . tpy , time tuu baruu je stat . s0o , tak jadi . atlast tgok SuatuMalamKuburBerasap . cerite dye lawakk . alif ba ta ! HAHA ! siape yang dah tengok je paham ;)


tpy ann tpy ann , aisyah tak suke mem mem EX amy . sumpahh ! sebab ? dah pinjam duet tuk bayar tiket wayang , at last belah mcm tuu je . perrghh , panas tuu panas gak rh kan . tpy , saba je . Ainur dah bengang jee :D nasib ade mudak cumeyl yang bename amy nak baya kan . xD duet aisyah habes rm30 kat diorang cam tuu jee . babun gileee --'' lelaki tak leyh harappp betul diorang nieah >_<

lepas dah penat cari diorang satuu WangsaWalk , lepaklepak kat tangga . then ade capturecapture gambar with BIE :D
















then , jalanjalan WW . pusing sampai ke luar . tpy ann tpy ann , diorang jalan ngan BF masingmasing . keyh , serious Aisyah cakap aisyah jeles . hee . aisyah dah 2 bulan tak jumpe kepengg :D keyh , stop situu :P




tengah syoksyok jalan kat luar tuu , mama call . mama ajak balikk . tak puas agy lepaklepak nan amy :( tunggutunggu mama kat depan SecrectRecipe ttbe amy nmpak ayahh . ohh gochh , sekejap je dapat jumpe amyy . sebelum balik , ite0wng salam & pelukpeluk . yeahh , aisyah akan rinduu hari ni . first time dapat hang nan mudak cumeyl tuu . hope pas nie dapat hang nan dye & dye tak lupe kan Aisyah ;)

--> taniah , kerana jari anda patahh :DD


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook