//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
hangout with HalimahAfiqah ♥
Monday, 2 January 2012 | 0Superstar (s)!

heyy & assalamualikum :)


hari ni aisyah kuar agyy . aisyah dahh teikutikut jejak lambungg . lambung kan tak reti nak duk umahh . :D *lambung jugak yang kene :P* semalam kuar ngan Amy & Miza . but , hari ni Aisyah kuar ngan HalimahAfiqahHarun ! yeahh , kuar berdue jee . mulemule kate Syalin ikut . at last ? ayah dye tak bagyy . tak pe lahh , its okieah . kami pahamm :D

janji nan dye kul 2 . at last , kul 3 baru sampai ? because ? jem teruk gilee time nak otw . ekceli , Aisyah gy lunch dulu nan family . tak tahu pulak se jem ituu . btw , sorry akk ♥ atleast , adek dtng kan ? hee . sampaisampai terus gy foodcourt cari mudak cumeyll tuu . lepas dye dah habes makan , mudak cumeyl tuu nak cari beg sekolah . try pusingpusing KLCC , but takdee . s0o , plan gy TS . but , time otw tuhh singgah Sungei Wang sekejap . pusingpusing situu & ttbe sesat . HAHA ! lawakk jee . then , jalanjalanjalan , nmpak TS . yeahh . pffttt .

sampai TS , cari air duluu . dahaga duwhh . panas gileee KL nieah :D ttbe Aisyah tenmpak cool blog . order & drinkk . lega bebehh :D s0o , pusingpusing situu . caricari dress & beg . dress satuu pun tak de yang okieah dengan orng yang pakai tudung nieah . sume nak ikut bentuk badan . haihh --'' ite0wng try too carik baju yang samee kat situu . pusingpusing situu & jumpeeeeeeeeee ! hee .



Aisyah beli wane atas tuu , alyma beli wane biruu :) mulemule engad nak beli wane purple . tpy , tak de laa pulak . s0o , beli pink . baju tuu cumeyl mcm tuan dye tak ? HAHA ! :P lepas dah jumpe bajuu , beli beg skulah alyma pulakk . dye beli wane pink . brand adidas . HAHA ! kantoii sudahh ~ lepas dah belii tuuu , jalan lajulajulaju nak balik KLCC . sbb ? alyma kene balek sbelum 630 ;) but , time otw nak gy KLCC , ite0wng lalu PAVI . & tejumpe nan patong bear yang besar + cumeyl kat situu . & capturecapture gambar :D






lepas dah capturecapture gambar , jalan lajulajulaju gy kat LRT . sampai saket kaki . but , its okieah . tak kesah punn . bukan selalu buleyh saket kakiiii . hee . bile dah sampai Damai , ttbe ujan gerimis . lagy mawuu gerimis ~ mulemule okieah jee ujan . mmg gerimis lahh . bile dah hantar alymaa , ttbe ujan agak lebat . rumah aisyah dah lahh jauhh lagii . 

then , bhenti kat flat depan sikit tuu & i call lah lambung . konon nak mengaduu & suruh ambik *mcm buleyh je nak amek -.-* at last , dye tak angkat . time tuu dah basah gilee lahh . tunggu gak ujan tuu gerimis or bentii . makin lebat ade lahh :( aisyah dahh takut je time tuu . bile ujan tuu dah reda , aisyah pun gerak lahh . aisyah malas nak tunggutunggu . takut ujan lagi lebat . 

Aisyah jalanjalanjalan , ttbe makin lebat . aisyah wat taktahuu je nan ujan . wat cam Aisyah nga swimming nan cousincousin sambil men ujan . bile nga jalan tuu , ade lahh lakilaki yang pandang mcm tak puas atii dari jawuhhh . nak jea bagy free lempang . bukan nak bagy pinjam payungg :D jalanjalanjalan , & sampai lahh rumahh . tengok kat rumah tak de kereta punn . tuu tak kesah lahh . 

bile nak bkk pintuu , pintuu kayuu tuu yang bahagian atas LOCK . aisyah ade 2 je kunci . aisyah mmg dah cuak lahh . cam ne aisyah nak masuk rumah cam nie . dah lah basah kuyupp . & Aisyah dah hampir nanges dahh . baru je air mata nak kuar , ttbe mama bukak pintuu . perghhh , time tuu mmg lega gileeee laa ann . engad tak de sesape kat rumahh . ruperupe nye mama ade sesorang kat rumah . time tuu mmg happy jea lahh . terus naek mandi , solat & onlinee :)

--> nak sangat tengok tangan kau yang patahh tuu . aku risau pasal kau nie sayangg :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook