//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
hari yang ENTAH --''
Wednesday, 4 January 2012 | 0Superstar (s)!

heyy & assalamualikum :)


blog Aisyah dah laen kan ? hee . korang suke yang lame ke yang skrngg ? mesty yang dulu kan ? yeahh , aisyah rinduu yang lame . tpy , buhsan laa asek yang same jee . lagy pun , yang lame tuu Aqmar yang buat kann . auww ~ thanxs a lot adekk :*

as you guys know , hari ni dah start sekolah kan ? s0o , how's school ? best ? bohsan ? untung lah korang dah boleh sekolah kan ? lambatnya hari jumat . rinduu nak pakai baju sekolah :D you know what ? kawan aisyah cakap hari ni buhsan . erk --''


kalau aisyah lah kan , first day lah best . itu pun kalau sekolah same lah kan . first day dapat jumpe kawankawan cikgucikgu . tak de homework . lagilagi form 4 . mesti orientasi ;) kan kan kan ?

s0o , tadi Aisyah gy lah sekolah . niat Aisyah , Aisyah nak jumpe mudak sorang nieah . knp ? sbb Aisyah pun tak tahuu . mungkin sbb aisyah rapat nan dye kowt . aisyah dah anggap dye sbgai "abg sendiri" :D bile tak de abg , nak abg kan ? hee :D tpy , mmg serius nak sgt jumpe dyee :/ nak tahu siape ?


Shahzuani :) yeahh , dye rajen gile mcg aisyah timetime malam . &lepas PMR , aisyah mmg rapat nan dye . kalu gy lawatan , mesty dye yang pegang camera aisyah . aisyah percaye kan dye walaupun muka jahat . HAHA ! :P aisyah tunggu dye tadii dari 1lbeyh sampai kul 130 . dye takdetakde pun . at last , aisyah balek . balekbalek tuu dye anta mcg "np adq x ckp ngn abg yg adq pnda skola?" yeahh , aisyah tak bagi tahu dye punn . aisyah malas nak kecohkecoh . bia yang on9 FB je yang tahu aisyah nak pindah . :D btw , s0rry abg :)

time aisyah nga tunggu dye tuu , ttbe aisyah nmpak Hidayah . then , khalidahh . ttbe yana dtg kat aisyah & pegang bahu aisyah dari belakangg . teharuu kejap bile di0rng tegurtegur >_< borakborak tuu borakborak nieah . EHH , nak tahu sumthing tak ? tudung dye0wng dahh labuhh lahh . HAHA ! yeah , agak lawak xDD tpy , tetap comel . bile time dah menunjuk kul 130 , Aisyah bgy tahu diorang aisyah nak balik . salamsalam . &ttbe diorang nak pelukk . teharuu lagii >_< keyh , sweet gilee :D


--> mana HAZIQ ? phone aisyah senyap je lepas dye kejotkan bangun subuhh :(


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook