//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
stalker ♥
Saturday, 28 January 2012 | 0Superstar (s)!

hyee & Assalamualaikummm :)


2 3 hari nie kan Aisyah stalk profile "someone" . siapa kah "someone" ituu ? Nur Nabilah Bin Abdullah :) EHH , mcm kenal jea nama bapa dye tuu . kan kan kan ? yeahh , its my kakakIpar . HAHA xD act , aisyah bukan macam stalker yg laen sampai nak tahu apea yang dye buat . but , just stalk gambargambar dye jee :D

aisyah bukak profile "along" then , nampak album WIRAWATI DP*** . try lah bukak , nak tengok gak best tak PLKN . bukakbukak je . terus ada gambar


cuba korang tengok baju mudak laki yang besar tuuu . tak ke sama je time yang aisyah jumpa dye ? dye asek pakai baju yang same jee . dye tak de baju laen kea ? bab tuu dye suwuh aisyah belikan baju tok dye kea ? :P korang tak rasa ke dye asek pakai baju yang sama ? adakah itu baju favourite dye ? maybee jugak kan . tpy , ce korang tgok gmba bawah nieahhh .


baju sama jugak kan ? hatoiiiiiiiiiii ~ pelikpelik jea pakwe aisyah sorang nieahh . tapy ann , time aisyah nga stalk gambar2 kat album WIRAWATI DP*** , ttbe tenampak satu gambar nieahh . gambar yang dah lama aisyah tunggu . nak tahu gambar ape ? gamba bawah nieah .


tadaaaaaaaaaa ! wait , actually , try focus yang belakang tuuu . yeahh , yang belakang tuu . yang tinggitinggi , gelapgelap . HAHA ! :D act , nak suruh korang tengok tangan dye yang "COMEL" tuu . finally , dapat jugak tengok tgn dye yang kene simen tuu . nak harap kan dye upload gamba tgn dye ? harapann ~ sampai aisyah mati pun tak uploadupload :D

-- > mama macam nak demam :/ hope mama okieah . esok dah lah dah nak gy KotaTinggi .


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook