//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
i dont know what happen to me :'(
Tuesday, 31 January 2012 | 0Superstar (s)!

heyy & Assalamualaikumm :)


aisyah tak tahu kenapa ngan aisyah semalam :/ cakap benda yang tak sepatutnya aisyah cakap kat kepeng . nak tahu apea aisyah cakap ?

" awak nak ke ubungan ite smpai sini je "

keyhh , i have no idea why i said that . lepas aisyah cakap tuu dye tewus mcm xdea m0od & marahmarah aisyah :( &semalam ade bende yang aisyah tak sangka akan belakuuuuu .


ada baca yang atas ? yeahh . dye kate aisyah tipuu dye . act , cite dye cam nieah . kepeng nak tahu sgt yang ayh tahu kea tak pasal aisyah ngan dye . mulamula aisyah cakap ENTAH . TAK TAHU ayah tahu kea tak sumee . tpy , dye asek tnye je . aisyah bengang gila & aisyah cakap

" act mmg ayah tauu . dari kat keteyh ari tu ite jmpe agy . puas ?! "

dah lah time tuu nantowk gilaa . dye eply mcg berjamjam . aisyah pun tertido . kul 2 aisyah te bagun & check phone . you know what that he reply ? tak payah tahuu lahh . tpy , ia buleyh membuat kan Aisyah nanges . time tuu aisyah sabar je tahan je air mata & terus tidur balek :D act , okieah apea ayah tahuu . senang aisyah nak bgytwu ayah yg aisyah nak jumpa kepeng . kalu ayah tak tahuu , nak cakap apa ? harap dye dtg KL & nak jumpa aisyah ? harapannnnnnn ~

hari ni , aisyah tgok phone aisyah senyap je bila bangun tidur . selalu ade gak yg kejotkan bangun . setiap pagi sebelum gy skulaah mesti mcg . tpy skunk ? hurmmm . dye opp phone :'( tadi kat sekolah pun dah tak fokus . aisyah pun tak tahuu kenapa :/

--> nak tuka URL lah epas nieah . kalu nak mintak :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook