//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
lepas SESUATU xDD
Wednesday, 18 January 2012 | 0Superstar (s)!

heyy & Assalamulaikum :)

awak , yang ni ke baju yang awak cakap semalam ? >_<

dahh lame tak update blog kann ? malas lahh mawu update . Aisyah engad nak tulestules pasal S E K O L A H . tapy , kemasalasan melande >_< wait , jgan engad aisyah nak update pasal sekolah . act , aisyah nak cerite pasal semalam . aisyah dapat melepaskan "sesuatuu" . :O ape tuu "sesuatuu" ? lepas rinduu lahh . jgan pikir bendebende laen lakk --''

semalam Aisyah gayut dengan kepeng . finally , dapat jugak dga sore dye lamelame . kalu sebelum nieah , dga time dye baru bangun jee . ituu pun sebab aisyah kejotkan dye . law tak , tak de makne nak dga sore dye . hee :D semalam aisyah gayut dari kul 1130 - hampir kul 1 . HAHA ! sekejap jee tuu . engad nak lame agyy . tgok kdid tnggal 12 sen jee . tepakse lahh kate BYE sebelum talian tuu teputus cam tuu je :)

semalam banyak gile topic aisyah cerite . memang tak leyh nak berhentii kutt . nie pun ade agyy nak ctea . tpy , simpan duluu . untuk next call >_< semalam bende yang paling aisyah tak leyh lupe time aisyah cakap kat dye ade orang men callcall . &you know what ? dye call num yang kacau Aisyah sambel wat loudspeaker . kepeng cakap tuu cakap ni , ttbe kepeng cakap kat aisyah "saya tak suka awek saya kene kacau" ^_^ cair kejapp:P

korang nak tahu something tak pasal kepeng ? its a bad new for me ! umm , dye kate dye nak duk asrama :/ berair kut mata aisyah time tuu . aisyah pun tak tahu kenapa berair . dah lahh sebelum tuu cakap aisyah rinduu arissa & mata dah berair . but , buatbuat tak berair bile dye ckap "berair lettew mate" tawutawu jee dye nieahh :D dye tanye aisyah "marah kea saya nak duk asrama ?" of course lahh tak :) untuk masa depan dye jugak kan ? but , bile tanye dye "bile nak duk asrama ?" dye kate tak tahuu . hurmmm :'(

sekarang nieah , time nieah kowt , dye nga adea game takraw . hope tak de pape yang patah lagii & hope dye boleh pergi ke peringkat yang seterusnya :) saya sayang awakk . saya tak nak lepas kan awak untuk orang lain ♥

--> diena nak gy UMRAH ? wahhhh :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook