//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
me worried bout youu , sayang ♥
Friday, 27 January 2012 | 0Superstar (s)!

hyee & assalamualaikum :)

gambar nieah tak de kene mengena ngan entry kali nieah :D

dah lame kan aisyah tak mengupdate this blog ? malas + busy lahh . maklum lahh , mudak cumeyl memang macam nieah . bz memanjangg >_<

actually , aisyah nak cerita pasal kepeng Aisyah nieah :'( dye kata dye nga pening sangatsangatsangat . aisyah suruh dye mam ubat dye tak nak :/ dah lah time dye bgytwu dye kate dye ade kat mall nga jalanjalan with family . aisyah suruh lah dye gy Watson or Guardian . mesti ada punya panadol . tpy , dye kata M A L A S . buleyh pulak dye malas kan ?

aisyah risau nan dye . ttbe je dye pening . then , dye kate SANGATSANGAT lakk tuu . hope dye okieah lahh :) tpy ann , korang nak tahu sumthing tak ? skunk nieah Aisyah pun pening gakk . dye bagy kaseh sayang yang salah nieah :( tpy , naseb pening tak teruk sampai buleyh online nieah :D tpy , kekadang tuu ttbe saket gilagilagila . rase nak hentakhentak je kepala nieah kat dinding :P

--> don't ever go to other gurl . i want together with you until my last breath ♥


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook