//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
new header ♥
Thursday, 5 January 2012 | 0Superstar (s)!

heyy & assalamualaikum :)


nak tahu tak nak tahu tak ?

perasan tak header aisyah tuu dah lain ? makin cantek + comeyl kan mcm tuan yang buat header tuu ? hee :D engad tak dulu pnye cam ane ? tak ? alahh , yang nieah lahh


buruk kan dulu punya ? HAHA ! padahal yang bezakan bnde dua nieah just transparent & tak transparent . ekceli , dulu pnye tak de lah buruk . just tak transparent jee . tuu yang nampak burukk . & korang perasan sumthing tak perbezaan antara 2 header nieah ? tak perasan ke ? alahh , ce tgok gmba atas & bawah nieah


nampak tak nampak tak ? alahaii , kan dye transparent . HAHA ! mengongg --'' korang nampak tak camera dye mcm senget yang transparent nieah . perasan kan ? hee :D okieah lettew dye senget kan . aisyah sukaa ;) cumeyl mcm empunya blog kan ? HAHA ! :P

pape punn , aisyah nak cakap thanxs to AqmarAsyrani . because tolong buat kan header . &act sori sbb aisyah tukar layout blog . yang dulu punya mmg cantik ! tpy , mcm tak tahu kan aisyah mmg suke tukatuka layout blog :D tak leyh setia pada yang satuu . HAHA ! wait , only layout blog eyh tak leyh setia pada yang satuu . but , with lambung , buleyhh :) nanti kalau dtng KL bgytahuu lahh . nnti aisyah belamja aqmar apeape eyh ? xDD

--> okieah , saya akan kurang kan mcg dgn awakk :/


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook