//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
teharuu ♥
Thursday, 5 January 2012 | 0Superstar (s)!

heyy & assalamualaikum :)
 

seriusly aisyah cakap aisyah teharuu gilee ngan kekawan aisyah . :') sebab ? diorang sume tanya aisyah pindah ke ? that's mean dyeowng tak care kan ? seriuslyy teharuu .



rasa nak menangis punn adee bile ade yang cakap dye akan rinduu aisyahh . nak nanges buleyh ? hee :D


tadii , Aisyah ade bace blog AmyRuhana . dye ade tulis pasal ite lahh . teharuuu :') awokk , ite pun rinduu awok nanti . ite dahh tak de sape nak manjamanja tahun nie kat kelas baruu itee . ite dahh xde orng nak panggel ite BABY bile dalam kelas . awok , nanti lau ite balek KL , ite bagytahu awalawal eyh ? then lau leyhh , ite meet . ite pun akan sentiase rinduu awok :'(




 as you know aisyah tak bagy tahu Shahzuani yang aisyah pindah kan ? dye mcm marah aisyah :/ dye cakap "np adq x ckp ngn abg yg adq pnda skola?" ttbe jea dye cakap cam tuu . rase nak nanges pun ade time tuu . then dye ade anta agyy "np x nk bg thu abg?" ekceli , bukan xnk bagy tahu . tapii , entah lahh :( && ade satuu agyy yang dye cakap "alaa.adq ni..x bes r.lpas ni sape nk jd fotografer gmb abg ag?" yeahh , aisyah selaluu gak amek gamba dye . & you know what ? ex dye punn cakap lbeyh kuwang samee .


kann ? hee :D keyh , siyes teharuuuuuuuu >_< aisyah akan rinduu PT & rinduu dakdak kelas 3Yakin 2011 . tadi aisyah ade tgok gambagamba diorng dekat phone aisyah , air mate nieah rase nak kuar jee . tpy , tahan :)

--> rinduu mudakmudak 3 yakin 2011 :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook