//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
eleyh eleyh
Monday, 20 February 2012 | 0Superstar (s)!

heyy & assalamualaikum :)


nak tahu tak nak tahu tak ?

semalam kan , kita kan , gayut kan , dengan kan , pakwe kitaa :D syiokk habess walopun sekejap . kenapa ? sebab hari ni sekolah lahh :) tpy , alahamdullilah , semalam tak de partpart yang aisyah tak suka . suma bejalan ngan lancar . HAHA ! macam ape jeaa -.-

tpy , satu je yang aisyah tak suka pasal semalam . dye ckap "macam mana kalau kita tak bersama ?" what theeeeeeeeee . nak kene bunuh ke apa dye nieah ? dalam seminggu tak sah tak cakap benda tuu kan ? seriusly , rasa macam nak tumbuktumbuk , bunuhbunuh , sepaksepak macammacam lahh :D

&you know what ? dye cakap "jum tak yah mcg selama SEMINGGU . simpan rindu tuu sampai hari jumaat " gilaaaaaaaa ! memang tak lah . hari tuu dye demam pun dah rasa macam hapee . tuu baru bape hari . nieah seminggu sayang oiii . memang T A K ! i said to him "kalu awk nak saya tak kisah" konon tak kisah -.- &sekarang aisyah tak tahu kite0wng akan mcg kea tak . kalu dye tak anta mcg sampai esok pagi , tak mcg lah :)

"eleyh eleyh"

words yang dye selalu repeat semalam . HAHA ! gedik oii dye nieah . &semalam dye gi engad kan aisyah peristiwa 29 oct 2011 . kenangan oiiiiiii . rindu gila time nieah . korang tahu tak ada apa time tuu ? time tuu first date lahh sayangg . kita orang dah empat bulan tak jumpa . SUMPAH rindu dye gila ! keyh , iMISSyou >_< mengdeik sekejap :P

--> esok kene hantar sejarahhhhhhhh --''


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook