//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
happy birthday sayangg ♥
Saturday, 11 February 2012 | 0Superstar (s)!

heyy & assalamulaikum :)


I may not be by your side ,
celebrating your special day with you .
but i want you to know ,
that i am thinking of you
& wishing you a wonderful birthdayy !

hari ni kan , birthday SUAMI sayaa . HAHA ! gatall . hari ni birthday pakwe saya :) yeahh , HappyBirthday sayangg semoga panjang umur & dimurah kan rezeki . dah 16 tahun dah dye . eee , dye dah TUA lahh :D papepun , jadi anak yang baek taw ? kalu kuar tuu , ce bgytwu parents . jgn nakalnakal . dga cakap parents & along . belaja leklok . tahun depan SPM xD

pagi tadi , tepat kul 1200am , 11 feb 2012 , aisyah hantar mcg guna num maxis & call guna num cel terus cakap HAPPY BIRTHDAYY ! engad nak jerit & nyanyi kan dye lagu happybirthdayy . tapi , aisyah malu lah nak nyayii . dah lame tak nyayi tok dye >_< bila dah cakap HB , dye kata dye nak call . dye dapat free call . s0o , kami pun bergayut lah atas pokok dari kul 12++ - 250++ :D

macam macam topik ite0wng cakap . aisyah engad kan , gayut pagi tadi HAPPY je . tapy , adea je yang tak kene . tak pe , mungkin Allah uji ite0wng time tuu . tpy , naseb baek lepas tuu dah okieahh ;) dah okieah ke pas tuu ? i dun think s0ooooooooo ! sebab ? dye suruh Aisyah nyayi lagu feveret dye . lagu BAIKBAIKSAYANG . pergggggggghhhh , dah lama tak nyayi nan dye . maluu siott . dah lah dye bagi limit . time tuu kul 206am dye bagy limit smpai 212am . kalu tak nyayi jugak , dye akan letak phone & aisyah dah kecewa kan dye time birthday dye . O M G ! time tuu rase cam erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk NOCOMMENT . tpy ann , at last nyayi jugakk . dye tak habeshabes cakap "comel lah suara dye . comel lah suara dye" gedik kan dye ? segedikgedik dye pun , aisyah tetap sayang dye >_<

sebelum dye tidur , kite0rang ade flash back kenangankenangan time kechickkechik , time sekolah & family day . OMGOMG ! dye lebeyh engad bnyak dari Aisyah . apea yang dye cerita , aisyah tak berapa engad pun :D dye ade cakap "dulu saya selalu usha awak" "engad tak dulu kita ada kakak angkat sama ? selalunya , awak jalan sebelah kanan , saya sebelah kiri & kakak tuu duk tengahh" "saya engad lagi dulu time saya dtg IOI . sye gy kedai mkn & awk pun ade . mulamula awk tak pakai tudung , but lepas nampak sya terus pakai tudungg" "dulu mama suka buat rambut tocang kat awk" hee :D cumeyh je kan ? banyak gila dye engad . yang pasal tocang tuu pun tak engad . bila tanya mama , mmg betul pun dulu mama suka ikat tocang kat aisyah . ape yang dye engad , aisyah tak engad pun walaupun aisyah suka dye duluu . *KANTOIIIII* :P

papepun , best lah dapat gayut ngan dye semalam . walaupun sekejap . kenapa sekejap ? sebab dye ada merentas desa hari ni . dye kata dye nak try dapat kan num 1 . eleyh , budak olahragawan kan , tak kan tak leyh kut dapat num 1 ? :D hari ni & esok handphone aisyah akan senyap . kalu ade mcg pun , mungkin tak bnyak mcm selalu ite0wng text . sebab ? lepas merentas desa , dye ade latihan takraw . MAYBE dye tidur asrama . &esok pulakk dye adea game takraw . kesian dye . mesti penat kan ? papepun , hope dye okieahokieah je :)

--> if i can fly , i would like to go to Segamat & celebrate your birthday :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook