//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
i am done with my TOV :)
Friday, 10 February 2012 | 0Superstar (s)!

heyy & Assalamualaikum :)


nak tahu tak nak tahu tak ?

aisyah baru abes exam TOV . alhamdullilah , ada senang ade susahh . tapy , result ? tak tahu lah macam ane lagii . hope sumanya okieah belaka :D

as you know , tahun nieah i am form 4 and i got extra subjects . &im taking Account . S U S A H oiii exam nya . tga syioksyiok buat , &bnyak yang tak siap agy , ttbe cgu cakap "5 minit lagii" perghhh , suma mudak mudak 4PA a.k.a 4prinsip akaun kalang kabut buat Account . HAHA ! keyhh , lawak je time nieah . &tak de sesape pun tidur time buat account . hebad bukan ? :P tapi ann , naseb yang aisyah tak buat tuu bahagian objektif . tak dea lahh kalang kabut sgt . sebab aisyah buleyh tembak jee :D


and semalam ada masuk yang atas tuu bahgian subjektif . you know what ? i tinggal kan :D blankk hoii . mmg tak tahu pape . hilang dua markah kat situuu :(

aisyah rasa , antara account dgn e. asas , EA lagi senang dari PA . seriussssssssss ! aisyah jawap EA yang esei tenang je . tpy , jawap yang PA , erkkkkkkkkkkkkkkkkk :D tpyann tpyann , objektif PA & EA agak susahh . dye kene banyak membaca . law tak memang tak dapat lahh :/


ohh yeah , i got a storyyy bout jawap exam subj EA ;) nak tahu ? mehh sini sikit :D time tuu , dah habes masa , cgu pun cakap "suma bangun *yang tidur je bangun* masa dah tamat" aisyah wat muka releks sambil pandang Hisyam . dye tidur time jawap exam tuu , bila dye bangunbangun , aisyah sempat tgok paper dye . you know what ? dye jawap soklan objektif 5 - 10 jea . makk aiiii , banyak kan ? yang laen dye pakai hentam jee . erkk , sengal punya olangg . --''


aisyah just hope my result ++ lah walaupun cgu cakap kalu buleyh cgu nak tgok FAILED . tpy , tak syiok lerwh mcm tuu kan ? aisyah dah wat tebaek *tebaek kea ? :P*

--> esok birthday kau kan ? HAPPYBIRTHDAY sayangg :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook