//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
baru seminggu sekolah after seminggu cuti :)
Friday, 23 March 2012 | 0Superstar (s)!

hye & Assalamulaikum :)



sesiapa yg still sekolah tuu , korang dah sekolah seminggu right after cuti ? s0o , how's school ? aisyah okieah jea ;) masuk sekolah , dapat result tuu result nieah . EHH , aisyah exam ? yeahhh . takde sape pun yg tawu aisyah exam even pakwe aisyah sendiri :D alhamdullilah , result Aisyah okieah sgtsgt compare TOV hari tuu . TOV xdea B but adea A . ujian 1 adea B but A tak tahu agy adea ew tak . tpy yg aisyah tak leyh belah is result PA . why ? aisyah tidur jea kut time amek exam tuu . senggugut . bangunbangun try kirakira balek , bnyak salah . hee :D aisyah engad aisyah failed . atlast lulus . tak payah tahu lah berapa . aisyah tak sepandai korangg . aisyah dpat result PA terus sengihsengih . TOV failed kowt . markah PA ujian 1 lulus hasil tidurr :D pape pun , aisyah puas atie lah nan result ujian 1 . alhamdullilah :')


korang gy sekolah korang belaja tak ? aisyah dah tiga hari tak belajar . yeah , tiga hari tak belaja . sama jea lah kalu tak gy sekolah . right ? :D antare tiga hari tak belaja , hari rabu palinggg gila . memang gila habes lah . mcm orng tak betul . then cari pasal nan dak fom 2 lahh . HAHA ! aisyah kan BAEK . bab tuwh jadi cenggini :P


ari kamis aisyah bnyak senyap . cause pagipagi lagi aisyah dah bermimpimimpi . aisyah tak de m0od sgt time tuwh nak layan orng . tpy aisyah tetap try untok senyum & lepas rehat aisyah tetap jadi gila . aisyah tak nak engad bende yang lepas . s0o aisyah pun try untuk happy kan diri sendiri ;)


ari nieah aisyah men nan jarum . cucuk orng tuwh cucuk orng nieah . sampai Izzudin pun kena . HAHA ! even aisyah tak penah rapat nan dye , aisyah sengaja jea cucuk :D bukan dye jea taw aisyah cucuk .Y pun kene nan aisyah >.< sume pelik bila aisyah cite balek att diowng yg aisyah cucuk Y . yg si Izzudin tuwh aisyah nga lepaklepak nan dye . itu okieah agy . but Y ? bia aisyah jea tahu mcm anea aisyah leyh cucuk Y :P tpy ann , bila aisyah pikirpikir kan alek , knp lahh Y tuu bukan lambung waktu tadi ? :'(

--> kau tak nak teman aku for a few days , takpe . aku saket pun kau tak yah tahuuu even sampai masuk hospital .


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook