//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
hari yang M A L A N G :D
Thursday, 1 March 2012 | 0Superstar (s)!

Assalamulaikum :)


"27 02 12"

kenapa dengan tarikhh tuu ? ia adalah tarikh yang malang bagi kelas 4 prinsip akaun iaituu kelas Aisyah sendiri :D kenapa malang ? kelas Aisyah kene gy depan time perhimpunan untuk baca ikrar sebab kelas aisyah kelas paling CERIA . C E R I A taw ? :P

act , bukannya tak ceria . cuma kekawan aisyah cabut jadual bertugas , jadual waktu & carta organisasi sebab nak letak ketas majong . then , di0rang lupa nak letak balik . kalu diorang letak balik , maybe kelas 4PA tak sefemes skrng :P hari ni , aisyah dah bebelbebelkat mira suruh tampal . aisyah tak nak jadi femes agy mnggu depan :D hope esok diorang dah tampal :)

tapi kan , aisyah bengang oii time gy depan tuu . ENAM orang je budak perempuan yang pegi depan dari belasbelas mudak pempuan yg adea dalam kelas . aisyah , linda , ayunni , ain , mirsya & shahera . yang laen tak mengaku kelas --'' babun oii diorang . tpy , bebudak laki sume pegy depan termasuk kembar lambungg :P

aisyah hope sangat minggu depan bukan kelas aisyah dah . InsyAllah :')

--> alhamdullilah , kelas 4PA , 4SC1 & 3RK bertuah minggu depan sebab dapat sambut bebudak dari singapore :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook