//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
jujur , B O S A N ♥
Thursday, 8 March 2012 | 0Superstar (s)!

hye & Assalamualaikummm :)
gambar tak de kene mengene nan topic ari nieahh :D

hari ni kan , sekolah kita kan , ada kan , budak kan , datang kann :D faham ? tak ? keyh , ari nieah ade mudak dari Singapore dtngg . aisyah JUJUR eyh ? bosannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn -.- tpy , sebelum diorang sampai bestttt . sebab ? dapat mengila dulluu . HAHA ! dengan siapa ? dengan pika , deenah , mira & ina sampai kene marah nan bieyh :'(

mulamula nampak pika time kat pehimpunan terus ckap kat dye "speakingspeaking" kenapa ? sebab


:D iteowng ckap BI kat album SMK Bandar Penawar . hee :D btw , s0rry lah yee if my english is incorrect . i am not really good in BI . saya tak sepandai awak :) EHH , lari topicc -.- lepas pehimpunan ite0wng kene tunggu . tgatga tunggu tuwh , kami pun capturecapture lah gambar dgn BUDAK COMEL . sapa mudak omeyy ? NurAisyahSyakirah lahh . kenapa ?





bukan nak riak . tpy , its a fact lah sayangg :) kankankankankan :D lepas dah capturecapture gambar nan diowangg , kene rehearsal pulakk . time nga rehearsal ni lah aisyah gila habes . memang tak betull . "kalu diorang dah sampai , buat muka omeyy taw ? macam nieah ^_<" "eeeee , pika kencingggggg" "EHH , ada bawu busuk lah kat sini . ohh , Deenah tak mandy agyy . gy mndy kat belakangg tuu" "budak omeyy kene dduk kat tgah nieah" macammacam lah Aisyah menggila hari ni . gelak sane gelak sini .
 
thenthenthen , ttbe bebudak nieah men kompang & pegang bunga manggar . aisyah terus cakap "hari ni aisyah kawen nan Y taw ?" "hari nieah aisyah kawen nan lambung" "hari ni aisyah kawennnnn . takutnyaaaa" >_< sapa Y ? seseorang yang lebeyh kurang macam lambungg . muka dye mcm lambungg . setiap kali aisyah tgok dye , mesti tehingad kat lambungg :'(

lari topic lagii -.- bila aisyah dah ckap cam tuu , diorang sume kata aisyah G A T A L . okieah lahh tuuu :P time aisyah nga syioksyiok bisingg ttbe bieyh cakap "kau dduk situu . kenapa kau excited sgt nieah ? kau dduk sini diamdiam" aisyah terus cakap " duk sini tak nak , nak duk situuu" aisyah tnjuk kat Y . HAHA ! keyhh , gatal --''


keyhh , malas nak cerita panjangpanjang . aisyah short kan jea eyh ? :D tak ramai lelaki yang handsome . ramai cakap aisyah nan bieyh K E M B A R . apa yg same tahh -.- tgatga naek tangga ttbe adea mudak panggel "aisyahaisyah" aisyah pun pandang lah belakangg . ttbe dye cakap "nak num buleyh ?" erkk , terus cakap "T A K B O L E H" gila kea nak bagy ? mara lambungg . setia pada yang satuuu then , terus tnye bieyh "mudak tuu form bape" bieyh pun cakap T I G A --'' satu persoalan , mana dye tahu name aisyah ? --'' fyi , aisyah tak leyh solat ari nieah . tadi adea solat zohor . aisyah senyappppppp jea . diorang ckap "kenapa aisyah muram jea ?"  "kenapa dah tak bisingg ?" senang jea aisyah cakap "senggugut" pika terus cakap "tak comel dahh" :'(

with linda & sheshey

mira , pika , me , ina & deenah :)



--> dengar cerita KL banjir terukk . alhamdullilah , rumah okieahokieah jea . bukan nya apa , kgBaru kene . Ampang kene . Jalan Semarak tuu dah lah between of the two road :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook