//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
nama dye disebutsebut :)
Saturday, 24 March 2012 | 0Superstar (s)!

hyee & assalamualaikum :)


sekarang jam menunjukkan kul 12lbeyh & aisyah tak ngantuk lagi . baguss :) harap maklum lah , bila BF entah ke mana , semua bende yg aisyah wat tak menjadi . kekadang tuu solat pun lambat . sbb apea ? sbb takdea orng nak marah aisyah suwuh solat :D okieah lupa kan . sbenarnya niat aisyah , aisyah dah tak nak cerita lagi pasal dye kat BLOG even FB . tpy , ttbe mmbe dye tnye pasal dye . jadi bengang pun adea jugak sebenarnya . ehem , i got little problem with him lahh :)

s0o , memula Amar nieah tegur aisyah , tanya adea num Haziq tak ? mesti lah aisyah adea . tak payah nak watwat tanya lah kan . adea gak dpat free lempang . erkk , aisyah mals nak cerita panjang . bce lahh screencapture :D





iteowng nga ckap bout Mahatma Gandhi . tak kenal ? bkk buku teks fom 3 :)

dye tahan sabar sbb bila dye mintak num aziq , aisyah ckap mintak sendiri :D


then ttbe Naim pulak tegur . dye tnye tak text nan aziq kea ? erkkkkkkkkkk , kalu rase status aisyah macam org sunyi , tak text lah --'' korang baca lah screencapture . HAHA :D



ehh , wait . jumpa dye kat surau ? okieah jea ? what the -.-' tgok , aisyah adea reporter taw even aisyah nan dye jawuhh >.< pape pun , bia dye lah kan . tak leyh nak ckap pape . hope dye tak de betina laen lahh :)

--> aku sayang kau lah !


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook