//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
phone hampir kene rampas . pffffftt -.-
Saturday, 10 March 2012 | 0Superstar (s)!

heyy & assalamualaikum :)


how are you sayangg ? fine ? bagusbagusbagus . ehemm ,  aisyah nak cerita pasal semalam nieah . semlam kan , hari yang agak malang untuk aisyah & phone aisyah hampir kene rampas sebab phone member aisyah bunyi time cgu ada . pfffttt -.- tak kene rampas . aisyah kan pandai coverline :D


semlam , lepas phone membe aisyah bebunyi , cgu wat spotcheck kat mudakmudak pempuan . wait , bukan cgu yang wat spotcheck . gila kea ? cgu tuu laki lah . s0o , pengawas kelas aisyah yang check kami suma . cgu just check dekat beg jea . cakapcakap pasal beg , fyi aisyah letak phone dalam beg . bagus bukan ? tpy , aisyah sempat amek phone sebelum cgu check beg & pengawas kelas aisyah tga check member2 aisyah . pppppfffffffffffffttt , nasib sempat amek phone . law tak , phone tuu cgu dpat nan free jea :P

time rehat , aisyah terus tanya mudakmudak yang bawak phone nieah letak phone kat ane . diowang suma letak kat mana aisyah letak . kat ane ? ada lahh :) then , linda ajak aisyah gy koop . aisyah semangat jea kalu nak gy koop . kenapa ? sebab nak tgok muka Y  >.<  tpy , naseb malang hari tuu . dye tak de . but , kakak2 form 5 tuwh tanya "tadi kelas korang ada spotcheck eyh ?" aikk , setahu aisyah kelas ite0wng jawuhh . cam ane diowng tahuu ? mesti dah kecoh nieahh --''

lepas dah gy k0op , aisyah ajak ayunni bagy phone aisyah & yuni kat pakwe dye . ehem , pakwe dye kan ketua pengawas . mesti lagi selamat :D then , ite0wng cari dye . but tak jumpa pun . then i decide to go to toilet . aisyah & yuni memikirkan nak letak phne kat ane . pikir nak letak kat kasut . bila try , nampak pelik . then , i've an idea . try bgytwu dye , dye puas hati nan cadangan aisyah . ite0wng pun nyorok kan lah kat situu . aisyah just pikir phone aisyah selamat . bia lah cgu nak suruh bukak baju kea apea kea , cgu mesti tak dapat jumpa punyaaa :D

dalam kelas , aisyah bgytwu yuni jgn bgytwu owng . bia ite jea tahu kat ane ite letak . dye kate okieahh :D sampai balek phone aisyah selamat . alhamdullilah :') aisyah & ayuni nyorokkan phone sebab ramai ckap ada spotcheck . padahal takde pun -.-

--> nak balek KL buleyh ? :(


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook