//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
Shahzuani Azahari ♥
Friday, 2 March 2012 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum :)


SHAHZUANI AZAHARI

siapa kah Shahzuani Azahari ? tuu yang kat atas tuu , dalam gambar tuu . tak kenal ? tak kenal sudah :P sebenarnya , dye tuu budak classmates aisyah tahun lepas . 3 Yakin . even tak sampai setahun kenal , rasa macam dah kenal lama . dye baek sangatsangatsangat if korang kenal dye dgn lbeyh mendalam :) *aik , laen jea bunyi tuu* sumpah dye baek . sampai kan aisyah dah anggap dye sbgai abg sendiri . kalu dulu , sebelum sekolah start , problem sikit , ada gak ctea kat dye . setiyap kul 12 dye text aisyah . tpy , bila dah stat sekolah dah jarang text . bulan febuary satu text yang aisyah hantar kat dye tak reply pun :/ tahu lah dah ada awek . tpy , jgn lah sombong sampai mcm nieah kan ? :'(


mesti korang pelik kan , tetiba aisyah cerita pasal dye ? actually , dye pindah sekolah . P I N D A H . aisyah tak tahu pun yang dye pindah . dye tak cerita & tak bagytwu pun kat aisyah . sumpah sedeyh :'( nak nanges je ase bila aisyah dapat tahu yang dye nak pindah . aisyah dapat tahu ni pun dari Irma . kalu Irma tak text aisyah , mesti dye tak bgy tahu . nak harap kan AmirIskandar bagytawu Aisyah ? harapann ~ thanxs Irma sbb bgytawu i . muahh :*


maybe nieah balasan aisyah kut . balasan apea ? ce baca SINI . baca yang bawahbawah . yeahh , dulu aisyah nak pindah , aisyah tak bagytahu dye pun . tpy , tak pe lah . asal kan dye bahagia kat sana . ohh yeah , dye pindah teknik . teknik kat pahang . maybe Kuantan ;)


"abg , kenapa abg tak bagytahu adek yg abg pindah ? &knp abg tak eply text adek . kalu time tuu phone abg off , adek faham lah . ni phone abg on . engad nak call . tpy , takut mengacau pulak . tak pe lah abg , hope sesanad abg jaga diri abg kat sana baikbaik . belajar elokelok . tahun depan abg SPM . jaga awek abg tuu . jarang nak mencurangg . sayang abg ♥ "


 org tgah syioksyiok mam McFlurry tuu , ttbe dye amek dari Aisyah --''


last day of school :')

kilang chocolate ♥




Alamanda ♥

--> aku baru nak cerita macammacam kat kau . tetiba kau kata kau tak larat nak text malam nieah . takpe lah , aku faham . kau dah demam 4 hari kan sayangg ? :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook