//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
HappyBirthday Deenah & Amirah :)
Saturday, 14 April 2012 | 0Superstar (s)!

hye & asslamualaikum ;)


mehh sini . aisyah nak cerita satu cerita . cerita dye bermula macam ni , ada sorang budak PERASAN tuu private kan blog dye . ohhsem bukan ? -.- HAHA ! bukan tuu lah yang aisyah nak cerita . hattttoooiii ~ nak cerita pasal birthday Dena & Mira . mudak classmate aisyah jugakkk . hee :D even aisyah baru masuk 4 bulan sekolah SMK Bandar Penawar , tpy di0wang dah invite aisyah gy birthday party diorang . sumpah teharuuu . btw , thanxs sayang :')



 310312 ialah tarikh genap Amirah 16 tahun & 010412 ialah tarikh Deenah genap 16 tahun . even aisyah baru kenal diorang 4 bulan , rasa macam dah kenal 4 tahun . they always make me happy & crazy . sayang korang ketatketat ! ♥ btw , HappyBirthday sayang :)

kenal kan ayat diatas ? ayat dalam album Birthday Deenah & Amirah :D time mudakmudak ni mcg aisyah & bagytahu yg diowang nak celebrate birthday D & A , time tuu aisyah kat JB -.- kalang kabut lah jugak time tuu . bayang kan stat kul 4 tpy gerak dari JB kul 4 . hee . then sampai kul 5 :D EHH wait , sebelum tuu aisyah dah bagytahu diorang yang aisyah dtg lambat & tunggu aisyah dtg baru start . HAHA ! jahat gila kan ? tpy , guess what ? aisyah sampai , tunggu 5 - 10 minit diorang men potong potong kek . yeahh <3 diorang tunggu aisyah >.<











 
lepas dah potongpotong kek oleh dua mudak birthdaygurl , kami maen suapsuap pulak . aisyah suka part suapsuap nieah . paling syiokk . sebab ? E N T A H :D


















then kami begerak gy playground yang adea dekatdekat situu . tpy , deenah tak ikut . sebab layan mudakmudak laki . s0o , hanya aisyah , mira , pika & ina . act , gy sana pun nak baling tepung kat mira . tpy , deenah nya tak sampaisampai agyy -.- 












at last , pegy umah dye dulu . then angkat meja & kerusi masuk dalam rumah . lepas dah angkat meja & kerusi tuu lah paling seronok ! sebab ? maen balingbaling tepung . hee :D erk , btw , kalau nak tgok gamba tekan SINI . susah gila nak upload gambargamabar yang laen -.- act , adea video dye jugak . nanti lah aisyah upload att youtube & FB ;)


--> alhamdullilah , 6 bulan sudah :')


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook