//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
exam week ♥
Friday, 18 May 2012 | 0Superstar (s)!

hyee & assalamualaikum :')


how are you ? how are you ? alhamdulilah , i'm fine right here . its been 2 weeks i've exam . & 1 more week i'll exam && 3 more paper i've to take . ohh , shit :/ malas nya nak ambik lagi tiga paper tuu . tolong amek kan buleyh tak ? :D let me tell you what happen att my school for 2 weeks :D


hari isnin 2 minggu yang lepas , seharian aisyah belajar ACCOUNT ! macam nak pecah je kepala ni . mulamula duduk dgn Syuhadah , ayuni & ain dekat depan meja cikgu . bila dah rasa tension gila , aisyah ubah tempat . aisyah melepak dengan Hisyam & Shahera :D but still depan meja cgu . cuma penghujungpenghujung .  bayang kan , satu meja duk tiga orang . lepas tuu , adea sheshey . lagi lah GILA ! penat Hisyam melayan kitaowng punya perangai yang pelik nieah :D macammacam story aisyah dapat tahu dari Hisyam . pasal "tasha" a.k.a raja >.<

keyh , tak nak ctea  papea pasal "tasha" . sebab aisyah dah lupa . HAHA -.- tengahtengah syiok study account tuu , aisyah tules lah kat ketas sheshey "setiap kali tengok muka Y , mesti tehingad kat Haziq" perghh , perasan pulak si Hisyam aisyah tules something kat sheshey . berebutrebut nak amek ketas tuu dari hisyam . dye tolak jari aisyah sampai saket gila ! then , dye dapat baca benda tuu . terus dye ejek aisyah Y & Haziq -.- setiap kali dye ejek aisyah Y , mesti aisyah dengan sheshey ketawa . sebab ? hanya kami jea tawuuu ♥


hari selasa lak exam . ce teka aisyah exam apea :P aisyah exam BM lah . yeah , quiet easyy . i thought soklansoklan yang cikgu bagy bukan soklan bocor . ruparupa nya , soklansoklan yang cgu bagy tuu semua kuar dalam exam --' tak sangka gila . naseb aisyah adea bacabaca & hafal watak utama & peristiwa . kalau tak , macam tuu jea lah markah tebuang .


RABU , exam BI . alhamdulilah , naseb dah belaja dengan aunty . kalau tak , maybe aisyah confius nak jawab . thanxs aunty cause ajar aisyah . iLOVEyou >.< BI langsung tak dapat soklan bocor . sir pena cakap "kalau nak A , bagy rm100 . kalau nak B , bagy rm50" aisyah lebih rela jawab exam :D


KHAMIS , exam paling susah . PJK & Sivik . susah tuu . susah tuu :P




JUMAAT , exam MATH . yeahhh , my favourite subject ♥ tak silap , also haziq's favourite subject :) sampaisampai kelas , dapat tahu mudakmudak ni cakap masuk form 1 , 2 & 3 . YaAllah , seriusly tak sangka :/ aisyah terus bukak buku buat revision sikit bahagianbahagian yang aisyah lemah . at last , benda aisyah buat revision tuu keluar exam . sumpah tak suka ! sebab aisyah tak reti nak score part tuuu :/



ISNIN , exam sejarahh ! ggggggrrrrrrrr -.- paper 2 membuat aisyah rasa macam nak bunuh diri . dah lah member aisyah kantoi TIRU . aisyah takod satu kelas kene :/ mana lah tahu kodkod maka aisyah tingii . disebabkan someone tiru , maka terus rendah :/ takodddd !


SELASA , exam sains . quiet easy for me . tapy , i dont think i can get A for it . HAHA ! nothing to say :D


RABU , ponteng sekolah >.<


KHAMIS , add math . gochh , senang gila nak mampuihhh . lebih senang dari subject yang aisyah selalu failed :P




JUMAAT , account ♥ alhamdulilah , boleh jawab dengan tenang even jiran aisyah kantoi sebab tiruu . bengongggggggggg !

and now , just waiting for 3 more papers . just wait & see for my result . i hope i got more than 2 A & no failed ! insyallah :')

--> awak , saya rindu awak >.<


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook