//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
HambaAllah :)
Friday, 4 May 2012 | 0Superstar (s)!

asslamualaikum :)


dah lama Aisyah tak update blog kan ? yeahyeahyeah , i know it :D


omeyy kan mudak atas nieah ? macam kakak dye kan ? tahuu <3 aisyah rindu dye lahh . tak saba aisyah nak jumpa dye esok . memang habes lah aisyah akan keje kan dye esok >.<

korang ada perasan tak status aisyah semenjak dua menjak ni macam tak betul ? sekejap okieah . sekejap tak :D yeahhhh , i got s0o many problems . lepas satu selesai , yang laen pulak yang datangg -.- takpe , aisyah try tok kuwat kan diri ;)

hurm , sekarang ni aisyah tak paham dengan seorang hamba Allah nieah . bila dye buat kat kita , takpe taw . tpy , kita langsung tak leyh buat kat dye . nanti dye akan MERAJUK . sumpah tak suka dapat kawan yang suka merajuk . kalau dye merajuk , memang aisyah tak layan lah kan . aisyah tahu , nanti mesti dye datang balek kat aisyah sebab dye tak de kawan . dah biasa dah dengan perangai dye yang aisyah tak suka tuu .

aisyah tak tahu lah nak cakap apea dengan hamba Allah nieah . tadi , dye buwat kotor kasut aisyah . takpea , aisyah sabar . aisyah biar . dye kacau kawan aisyah lak . ttbe dye datang balek kat aisyah . kotor kan agy . aisyah buwatbuwat bangun & gy kat dye . tahu takut . then , dye wat kawan aisyah larkk . aisyah cakap kat kawan aisyah "pas kat aisyah pas kat aisyah" dye pas , & aisyah terus bangun kene sikit jea kat kasut dye .

konon bangun nak pijak kasut aisyah lak . tpy aisyah macam orang menari lak kat situu . teangkat sana teangkat sini . padahal dakdak lelaki tengok jea -.- then , dye tak dapat nak kotor kan lagi kasut aisyah . dye pun duduk & muka tak leyh bela . konon MERAJUK . budak lelaki dah nganjing abes abesan lahh . dye terus bangun & pergy kelas sebelah .

ohh , takpa , mungkin dye ngadu kat kawankawan dye . bia kan ajea dye . then , time tengahtengah lepak nan mudakmudak kelas , tetiba dye datang . aisyah & syu terus pandang dekat pyka & ina . sheshey terus pusing kat budak laki sebelah dye . &yang laenlaen aisyah tak tahu apea tejadi . ite0wng cakapcakap , gelakgelak & tak heran pun yang dye adea kat situu . macam tak wujud lah dye adea kat situu . tetiba dye bangun & terus gy kelas sebelah . HAHA ! terasa kea sayangg ? -.-

then , ite0wng cakapcakapcakap . tetiba nampak dye datang lagii . elokelok ite0wng bising , terus senyap . aisyah , ayuni & syu memang tak pandang langsung lah kan kat dye . ttbe deenah datang mintak air . aisyah bagy . dengan muka tak malu hamba Allah tuu , dye minum air aisyah sampai tinggal siket . pergghhh , memang dapat satu jelingan omeyy dari aisyah lah kan . takpea , harap dye kawan jea aisyah sabar .

aisyah malas nak gaduh besarbesar . cukup lah harihari gaduh mulut nan dye . dah muak tengok muka yang tak omeyy tpy bila try buat omeyy , memang tak kan omeyy . HAHA -.- tetiba terhingad alkisah pagi tadi . al kisah ayuni dengan hamba Allah . aisyah tak engad pasal apea . then hamba Allah nieah cakap "lempang lah lempang lah " aisyah cakap nan ayuni "lempang jea lempang jea" PAKKK ! dapat satu lempang dari ayuni . yang aisyah tak leyh bela , dye gy pukul ayuni balek pulak . itu pun dye macam nak lempang balek si ayuni . tpy , ayuni pandai mengelak :) tadi suruh sangat . tapy , bila dah lempang , balas balek -.-

cakap pasal lempang , aisyah pernah gak lempang dye . dye lempang aisyah dulu . sebab ? aisyah pun tak engad -.- yang pasti time tuu nga pehimpunan . aisyah lempang dye mmg sekuat ati lah kan . terus merajuk . masuk kelas , tegur aisyah pulak -.- maklum lah , dye sebenarnya duduk sebelah aisyah -.-

to her : fyi , aku tak jeles pun lah nan DP kau tuwh . function aku nak jeles ? apea seyh aku nak jeles nan DP kau ? harihari sebelum gy sekolah leyh nampak & jumpa dye && ramai engad ite0wng adek beradek && dye sendiri ngaku yang aku ni kakak dye . kau apea yang adea ? cinta pun kene tolak nan dye . stopstop lah SyiokSendiri dengan budak form 1 tuuu :)

--> aku nak jawapan dari kau yang kau still sayang kan akuuu :')


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook