//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
iMISSyou :')
Saturday, 19 May 2012 | 0Superstar (s)!

hyee & asslamualaikum :)


hari tuu kan , hari tuu kan , aisyah sengaja hantar mcg "iMISSyou :')" kat mudakmudak PadangTembak yang aisyah jarang text . aisyah mengharap kan Syalin & Halimah reply . tapy semua tuu hampa je :/ serius sedeyh . engad kan dye eply . tunggu jugak text dari di0wang . tapi takde pun . maybee diorang dah lupa kan Aisyah . kan ? yeahh ♥


lepas aisyah hantar , orang yang first reply is AmirIskandar . yeahhh ♥ tpy dye pelik kenapa tetiba aisyah rindu dye . HAHA :D takkan aisyah nak cakap aisyah saja je hantar "iMISSyou :')" . kang dye kata apea pulak . s0o aisyah pun cakap tetiba rindu . ohhh , maaf amir , i tipu you . naseb u bukan pakwe i , i nak tiputipu >.< sorry lah balqis , pinjam pakwe sekejap yee .


thenthen , AmyRuhana replyy . wahhh , dye mmg aisyah rinduu meyh ^_^ dye banyak tanya pasal sekolah jea . tak kesah lah , asal kan dye eply kan ? guess what , we're still using "BIE BABY" :D engad dye dah lupa "BIE BABY" alhamdullilah lah ingatan dye maseh kuat >.<


thenthen , guess who reply my text . of course lah my ABANG ! uwwaaa , happy tak terkata masa tuuu . abg kita baru nak bagytawu kita yang dye pindah Teknik . dye kata dye busy dulu . hurm , xpea lah abg , benda dah lepas dah . fyi , abg aisyah still single meyhh . siapa nak dye angkat kaki ! hee . sesapa tak boleh ambik dye dari aisyah . wekkkkkkkkkkkk :P


thenthen , teka lah sapa reply . Haziq reply ! tapy dye reply mcg laen lah . ite0wng nga cakap pasal topik laen . xdea maknenya nak cakap topic imissyou imissyou nieah . we are totally different right now . ite0wng dah tak macam dulu . dulu 24hours phone kat tangan . sekarang , 2 3 4 jam jea text dalam sehari . duadua busy studyy :)



the conclusion is , aisyah tetap mengharapkan Halimah & Syalin reply my text :') i reallyreally miss them . nanti cuti sekolah , hope dapat jumpa diorang & kuar bertiga jea ! tpy diorang macam dah laen sangadsangad sekarang . hurmmm :/

--> ada mudak tuu engad bola hari ni . ruparupanya ESOK . kesian dye >.<


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook