//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
mata berair sebab rindu dekat budak yang gy umrah :/
Wednesday, 30 May 2012 | 0Superstar (s)!

hyee & Assalamualaikum :)


ada someone yang aisyah sayang gy Umrah semalam :) hari tuu dye adea bagytawu aisyah yang dye wat paspod . bila aisyah tanya nak gy anea ? dye tak nak bgytwu . k , takpe . aisyah dah lupakan . tetiba ari Isnin dye kata dye tga pack barangbarang dye . bila aisyah cakap nak gy anea lak ? dye kata malam nanti aisyah akan tahu . aisyah macam pelik jugak kan . s0o , bia kan ajea . bila tengah syioksyiok happyhappy dgn mudakmudak , tetiba dapat mcg dari dye . dye kata dye nak gy Umrah . mulamula rasa nak ketawa . sampai aisyah update status pasal dye . tpy , bila dah lamalama tuu , aisyah rasa sedeyh pulak :/ rasa nak nanges . dah lah aisyah tak reply mcg yg dye anta kat aisyah . & that time aisyah tak tidur lagy . aisyah tak tahu nak reply apea . &aisyah rasa macam tengah MIMPI pun adea . xpea lah , maybe dye pun tak tunggu aisyah reply mcg dye . mungkin dye tunggu budak perempuan tuu jea yang reply mcg dye kan ? hope dye selamat pergy & balik lah kan :') hurm , padahal dye baru pegy semalam . tapi aisyah rasa macam dah lama gila dye pegy . phone aisyah senyap jea . bila adea mcg , ruparupa nya dari "facebook , maxis , celcom" benda tak penting jea semua tuu . aisyah rindu nak dapat mcg dari dye lagi . aisyah rindu dye :/ bila dye balik eyrk ? aisyah tak tanya pun . seiusly aisyah rindu dye :'(

--> today I saw something that reminded me of you . But don't worry , I've flushed and everything went back to normal :')


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook