//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
gonna miss "thursday" ♥
Sunday, 3 June 2012 | 0Superstar (s)!

hyee & assalamualaikum :)



pecaya tak barangbarang yang kat atas tuu aisyah bagy for my parent's anniversary . percaya ? k , anda bodohh . HAHA ! uppppsss :/ just wanna say rindu buku tuu . kalau lah buku tuu still adea kat aisyah , memang aisyah akan tules apea yang aisyah rasakan for a few days nieah . hurmmmm :/

 yang belakang tuu yee :P gamba laen bia aisyah sorang jea buleyh tengok . HAHA

k , bukan ini yang aisyah mahu ceritakan . aisyah mawu ctea pasal ari kamis ^_^ aisyah seronok sangat walaupun plan tak menjadi :( tapi xpea , aisyah still dapat jumpa kawan aisyah dari Kerteh :D siapakah ? S E C R E C T ♥ act , plan dye is mudak tuu datang uma Aisyah . kebetulan , mama ajak gy KLCC & dye pun nak gy KLCC . s0o , jumpa kat KLCC jea . mama tak abesabes sebut nama mudak tuu . maklum lah , mama kenal mudak tuu . tapi , mama tak sabasaba nak jumpa mudak tuwhh -.- dye sampai tewos ite0wng gy jalanjalan . ite owng banyak lepak kat luar jea . macammacam topictopic ite0wng storymory . kalau ada masalah aisyah selalu story mory sama dye . tpy aisyah susa nak text nan dye . arap maklum lah , mudak asrama . dye takowt nak bawak phone . act , iteowng nak jumpa dari form 1 agyy . tapy tak kesampaian . time nak balik tuu , aisyah rasa sdeyh pulak nak bagy dye balek . naseb haluan yang sama . mulamula dye nak anta sampai uma . tpy aisyah cakap tak payah . menyusahkan dye jea kowt :D tpy , memang seriusly suara aisyah macam xnak bagy dye balek . then ttbe dye tanya "bila nak jumpa lagi ?" mesti lah aisyah cakap tak tahuuuuuuu . hurmm :/ finally , i meet him this year . just hope raya ni dye dtg umah & hope bulan 12 nieah dapat jumpa dye lagyy . papea pun , aisyah rasa dye pendek :P tetiba rindu pulak nak duduk berdua dengan dye macam hari tuuuuu & nak dengar dye cakap dye jeles tengok burung yang berdua kat atas pokok . sbb murika nampak romantik . HAHA -.-

 --> walaupun kita just ex , kita tetap boleh jadi kawan & tetap boleh jumpa lagi kan :')


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook