//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
kawan sampai mati ♥
Saturday, 18 August 2012 | 0Superstar (s)!

hye & assalamualaikum :)


anda sempat baca post yang lepas tak ? tidak ? HAHA ! sape cepat dye yang dapat dulu ! hatoii , merepek ajea aisyah nieah kan ? k lah , xnak ctea pasal post yang lepas :)


act aisyah nak cerita pasal NurShafikhatulShuhada . i wish i spell nama dye dengan betol >.< even aisyah dah kenal dye dari daja 6 , kekadang spell nama dye salah . sebab nama dye susah sanad mawu spell . sory sayang kalau salah . hee . hari rabu hari tuuu , aisyah naek flight dari JB sematamata nak jumpa ika hari khamis . gila kan ? nak buat macam mana , ayah suruh naek flight . aisyah ikowt ajea apea yang ayah suruh :D first time in my life aisyah naek flight . HAHA ! tipu k tipu -.- first time naek sorangsorang lahh . seriusly macammacam perasaan adea . selalu kalau naek mesty adea family . &selalu pegy luar negara . kali nieah dah lah sorangsorang . pastuu dalam nagara pulak . hatoii ~ nasib aisyah sampai nan selamat . alhamdullilah :)

hari khamis hari tuu aisyah jumpa ika kat TS . aisyah TERpakse bawak salihin sebab mama suruh -.- mama takowt kalau anak dye yang omeyy nieah kene apeaapea . nampak tak betapa sayang nya mama kat aisyah ? hee . bayangkan , dah lah bulan puasa . pastuu pegy TS tuu jalan kaki . YaAllah , hanya tuhan jea tahu betapa penat & dahaga nya . sampaisampai terus jumpa dye dekatdekat dengan 7e . dah jumpa tuu , pusing sanasini . macammacam story yang dye story dengan aisyah .



nak tahu kea apea story nya ? HAHA ! tidak boleh :P tga syioksyiok jalan , tetiba TERjalan depan theme park dye . mulamula amek gambar jea .




then adea mudak yang aisyah TERpakse bawak tuu ajak masuk untok maen . aisyah pegy check price . tengok dalam 30++ jea sorang . pikirpikir , aisyah pun ikowt ajea perintah dye . dah bayar semua , kami pun masuk dan maen !





bayangkan time tuu kul 1230++ . xdea orang K . kosong jea . tak paya beratur pun maen . HAHA ! syiok habes ite0wng maen . kalau lah genting kosong macam nieah mesti lagy best . hee . k , lari topic pulak -.-




nampak gambar atas ? ika menjeritmenjerit naek benda nieah . even benda tuu hanya lah pusingpusing macam kita tga terbang . tpy jerit dye , YaAllah , hanya tuhan jea yang tahu :P then , lepas dah naek tuu , naek yang ini pulak .



yang ni ika jerit je sepanjang benda nieah pusing . tapy aisyah gelakgelak sebab tengok muka dye . HAHA ! seriusly aisyah tak rasa nak jerit . tpy rasa nak gelak sepuaspuas hati :P ika jerit "ecah gila ecah gila ecah gila" HAHA ! penakod ruparupanya kawan aisyah sorang nieah :P turunturun tengok mata dye berair sebab menangis . alolololo , ciyan dye . lepas tuu kami naek cable car . ika tak berani nak bawak . HAHA ! hatoii ~ s0o , dye pun duk sebelah aisyah ajea . lepas naek cable car , kami pegy maen rollercoaster pulakk .



*alamak , tak rotate pulak :D*

seriusly aisyah cakap rollercoaster dye nampak jea macam menyeramkan . tapi , tak menyeramkan langsung k . sumpah tak takod & bosan ! benda yang ika jerit "ecah gila ecah gila" tuu lagy menyeramkan :) lepas tuu , kami tak de arah nak pegy . kami pun pegy tempat mudakmudak & naek tren dye , HAHA ! nampak tak betapa bosannya kami disituu ? dah laa tak de orang . then puasa pulak tuu . hatoiii ~ layan kan ajea kepala dua mudak tersebut .






bila dah bosan , kami keluar jugak . bosanbosan pun , 2 jam kod dalam tuu . hee . keluarkeluar , jalan sana & sini . act , kaki aisyah dah saked & penat sanadsanad . tpy disebabkan demi kawan , aisyah buwatbuwat tak saked . bukan selalu dapat kuar nan ika .






tpy , adea satu part tuu mmg aisyah dah tak larat gila . s0o , aisyah pun duduk . bayangkan , tga duduk tuu , ada sorang hamba allah nieah tidur -.-




lawak jea kan cara dye tidur ? ngee ~ then , ite0wng gerak balek untok cari pakaian . tengahtengah cari , ite0wng pun masuk satu kedai nieah . OMG ! guess what ? ika jumpa baju "i dont have boyfriend" HAHA ! kebetulan duadua single . okieah lettew beli baju tuu kan . pas tuu pulak baju tuu RM10 jea . lagy lah cepat beli :D lepas dah beli , ite0wng lepaklepak dkt nan mcD & theme park sementara nak tunggu berbuka tuu diorang snapsnap gambar .













tengok jam dah pukul 6 . iteowng pun gerak pegy mcD untok amek tempat sebelum ramai orang . alhamdullilah , time iteowng nak duduk tuu adea orang nak bangun . rezeki kami lettew . sementara tunggu nak gy beli makanan , sempat kacau orang sekejap . siapakah ? adalah ♥ then dalam pukul 7 iteowang baru beli makanan . line dye panjang k -.- penat menunggu . beberapa minit lepas berbuka baru dapat order . lama gila kan ? salihin stress ajea . HAHA !












yang tak leyh belah dye kata dye tak kenyang . erk , nothing to sayyy . hanya mampu senyum dan makan cepatcepat untuk belah dari situu :D lepas makan , ite0wng masuk balek theme park . HAHA !


























then aisyah & salihin jea yang maen . aisyah maen satu permainan ajea . sebab tetiba ayah call suruh balek kul 830 . tapy at last balek kul 9 . dah penat maen semua , salamsalam , pelukpeluk , balek :/ i'm gonna miss that moment ! bukannya senang nak melepak macam nieah lagy . lagylagy bila aisyah dah tak duduk kat KL :/



aisyah mmaafkan semua kawankawan aisyah even korang banyak saket kan hati aisyah :')


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook