//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
AH , i miss you . a lot :]
Sunday, 23 September 2012 | 0Superstar (s)!

hye & assalamualaikum :)



k , dah lama gilagilagila aisyah tak update belog kan ? tak sempat mahu update lahh . nieah pun tetiba rasa nak update . tapi bukan benda yang penting pun . pasal AH . siapa AH ? a person . hamba allah . adea hidung , mata , mulut telinga :P

ekceli , aisyah rindu dye yang teramat sangat . disebabkan ke-ego-an aisyah , hubungan kiteowang dah tak macam dulu . &kami sekarang dah tersangatsangatsangat lah laen . dulu , kalau aisyah beregoego ni , dye pujuk & call . sekarang ? hurmmm :/ lepas hubungan kita tak metowl cenggini , phone celcom aisyah senyap K -.- no text , no call from him . what a sad life nowwww :( semenjak hubungan iteowang cam ni gak lah tetiba banyak sangat problem melimpah . dulu aisyah ada dye untok story mory . sekarang ? hanya mampu dga lagu ombak rindu version recorder yg dye buwat . even dulu ubungan iteowang kawan , perangai ite0wang mengalah kan mudak couple . hurmm , YaAllah , aisyah rindu dye sangatsangat . sorang demi sorang pegy dari idup aisyah . mulamula HL . then MIF . sekarang AH :'(

--> can't wait to celebrate my birthday on 6th oct . &cant wait for 13 oct :')


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook