//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
tenkiuu cause you make my day ♥
Sunday, 28 October 2012 | 0Superstar (s)!

hye & assalamualaikum :)


dah lama kan aisyah tak update blog ? hehe . busy study lah . harap maklum lah , final exam kan . btw , best tak lagu "baru" dalam blog aisyah ? lagu "baru ? haha . lagu sama jea padahal . cuma rindu dekat hamba allah yang bagy lagu ni kat aisyah . itu aje :/ ekceli , nak ctea pasal 13 oct . tapy , tak pe lah . nanti adea orang jeles pulak . then tules macammacam kat blog . &i'm not like her yang suka jelesjeles kan manusia yang sedang hangat bercinta ni :)

gamba ni diedit oleh mudak yang pakai topi tuu :*

guess what ? i meet Shahzuani . OMG ! OMG ! OMG ! dont believe ? nahh , like i care . haha . sumpah happy gila nak mampus bila dapat jumpa dye . bukan dapat jumpa jea . dapat manjamanja . auwmmm ♥ i'm gonna miss today :'( act , aisyah tak keluar dengan shah ajea . aisyah kuar dengan fidie , fozan , hazim & harvin . yeahh , diorang tersangatlah sporting . tapi time otw pi TS , diorang jalan tersangat lah laju . penat eden kejo . um , yang tak boleh bela , harvin engad aisyah dgn shah couple . erkk -.- nampak sangat kami sweet :p papea pun , i'm gonaa miss abang uchuxx & i hope we can manjamanja again :D


semalam , semalam aisyah jumpa GF tersayang . siapa ? AmyRuhana lahh . siapa lagy GF tersayang i selaen dye . hehe . lepas dye sampai umah & hantar dye balek uma , dpat peluk dye erat gilagila ! hm , miss that hug s0o much . i wish i can hug her again :( tapy kan tapy kan , yang best nya , kita dapat luahkan persaan kat dye . time luah kan tuu , suara dah laen & air mata macam nak keluar ajea . tapy takpe lah , aisyah try jadi aisyah yang dulu . aisyah yang KUAT . lagy pun , haziq pun nak aisyah yang dulu . hmm , i hope i can meet her again & hug her more tightly than before . i miss you already BIE :'(

i'm just unperfect girl in this world but trying to be perfect :')


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook