//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
A N A K
Thursday, 22 November 2012 | 0Superstar (s)!

hye & assalamualaikum :)


you know what ? aisyah akan dapat anak sedara baru . wee ~ insyAllah :') anak sedara aisyah paling besar form three . haha , setahun jea beza . ada dua pulak tuu anak sedara aisyah yang form 3  . &duadua lebih tinggi daripda aisyah -.- kalau ambik gambar dengan diorang , buad malu jea >.<

ohh yeah , semalam salihin ada cakap dye nak letak nama apa untok anak dye . dye nak letak SHAZWAN & SHAHZUANI . SHAZWAN & SHAHZUANI . SHAZWAN . SHAHZUANI . macam penah dengar jea kan nama tuu ? yes , memang korang pena dengar . Shazwan is my EX , & Shahzuani is my abang . bila dengar dye cakap macam tuu , mama terus tengok aisyah . haha , aisyah hanya mampu buad muka tekejot jea :p

mama ada cakap dekat salihin , dye terlalu muda nak pikir pasal benda benda ni . matang pun belum lagy . dengan selamba nya aisyah menyampuk

aisyah : aisyah dengan haziq dulu pun tak pena cakap pasal nama anak maa . berapa org anak jea yang haziq nak pena lah :p
mama : gatai !

yee , aisyah memang gatal . segatalgatal aisyah pun , aisyah comel >.<

#Tahun depan , no more SAKTI , no more Ikhwan , no more CikUs , no more CikAni , no more gossip about SAKTI's student . Hm , gonna miss it :(


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook