//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
M E R E P E K
Tuesday, 20 November 2012 | 0Superstar (s)!

hye & assalamulaikum :)


nak update blog tapi tak tahu nak update pasal apea . *krikkrik* ito lah aisyah :D haha , oke , i've an idea what to update . about salihin & me . haha

tadi lepak kat dapur dengan cousincousin & mama .

#dekat dapur
kak intan : kene simpan siked sambol sotong ni . nanti salihin marah .
aisyah : aik , kenapa nak simpan tok dye ?
mama : salihin yang beli sotong tuu .
kak intan : pandai eyrk dye beli bendabenda ni . 
mama : a'a , dye memang pandai .
aisyah : memang lah dye pandai beli sotong , tengok lah orangnya pun lembut macam sotong . haha

then diorang cakap pasal benda laen , pasal chef lah itu lah ini lah . tetiba

mama : rasanya mama dah doa betol sebelum korang lahir . tapi ni tak , tebalek . yang aisyah ni kasar , yang salihin tuu lembut .
aisyah : hahahaha
mama : kalau aisyah panjatpanjat , tak risau . kalu salihin yang panjat , takod jea kalau jatuh . haha
aisyah : hahahah , oh well .

haha , oke . merepek jea kan ? well , you know me . aisyah memang suka merepek kan . kalau tak percaya , tanya haziq ! dulu dye selalu cakap aisyah suka sangat merepek . yee , aisyah pun mengaku yang aisyah suka merepek -.-

#bila nak beli present untuk ayah ni kawan ? kau asyik busy jea memanjang -.-


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook