//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
MISS HIM :')
Friday, 23 November 2012 | 0Superstar (s)!

hye & assalamualaikum :)


tengahtengah online tetiba aisyah teringat kat someone . siapa ? hm , bia aisyah gelar kan dye ari . kenapa ari ? hanya aisyah jea yang tahu :) lupakan pasal tuu . aisyah teringat kat dye sebab tebaca text dye duludulu waktu couple dengan haziq . dengan tetiba dye text

"hye. i'm totally single now. :)"

haha , aisyah pun tak tahuu apa function dye text aisyah macam tuu . aisyah engad lagy apea yang dye text

"you kekasih gelap i"

sumpah suprise gila . tapy alhamdullilah aisyah tak tersangkut dengan dye & aisyah dapat harungi dugaan tuu . beberapa bulan aisyah break dengan haziq , ari datang dalam hidup aisyah sekejap . dalam masa "sekejap" tuu , aisyah dapat kenal dye ni sebenarnya macam mana . aisyah tak couple pun dengan dye , cuma rapat sekejap . yea lah , buat apa rapat dengan orang yang dah berpunya kan . nanti diorang kata apa pulak . semenjak dua ni aisyah sentiasa jaga batas pegaulan aisyah dengan seseorang . aisyah tak nak orang laen rasa & jadi macam mana aisyah jadi dulu dengan haziq :') mama always said

"aisyah nak berkawan boleyh , tapi jangan rapat sangat . aisyah tak nak orang laen rasa apea yang aisyah rasa dulu kan ? s0o , jangan buad dekat orang"

hmm , semenjak balek KL ni , aisyah rasa aisyah buleyh move on tanpa haziq . yeah , mulamula memang susah aisyah nak move on . tapy semenjak adea mama kat sisi aisyah , senang gila nak move on . sumpah :') kalau adea orang perli kea apea kea, im not the old aisyah . hm , oke lupa kan pasal haziq & the move on thing .

sekarang , yee , sekarang ! sekarang aisyah tak tahu apea hubungan aisyah dengan ari . im still confused . tapy dalam apa keadaan pun , aisyah still anggap dye kawan . aisyah takkan pernah anggap dye lebih dari kawan . &aisyah tak nak pun lebih daripada kawan dengan dye . dye pun tahu aisyah kenal sangat perangai dye tuu macam mana . hanya aisyah sorang jea yang tahu perangai dye tuu macam mana :)

#ikhwan cakap aisyah sombong , atlast dye yang tak reply text . yes , pegy maty sekarang !


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook