//Rainbow Lovers is Coming!
Follow Dashboard
P I N D A H
Wednesday, 14 November 2012 | 0Superstar (s)!

assalamualaikum & hye :)


nak nanges lagi boleh tak ? hm , serious i wanna cry againagainagain bila teingat benda tuu . tapi apa kan daya , terpaksa terima keputusan yang aunty dah bagy . sob sob sob :'(


hari selasa , 6 nov hari tuu last day untuk aisyah sekolah dekat SMK Bandar Penawar . sumpah sedih ! hari tuu jugak aisyah baru bagy tahu dekat ina & syue . sory sayang :D yang laenlaen dah tawu sebab dye tgk status aisyah kat fb . hm , hari tuu memang aisyah lepak puaspuas lah dengan diorang . sebelum balik berpelukpeluk . hm , rindurindurindu :/















tahun depan , SMK Impian Emas sekolah baru aisyah :/ ya allah , kenapa setiap tahun aisyah kena tukar sekolah ? aisyah baru dapat selesa kan dengan tempat tuu tetiba kena pindah . sumpah sedih . act , hari tuu aunty sesaja je mohon pindah . tetiba dapat . kekawan dye tak dapat -.- erm , aisyah ingat lagy waktu mulamula aunty bagy tahu yang dye dapat pindah .

#dekat kedai makan seoul garden with abg shafiq :)
aunty : aisyah kesah tak kalau kita pindah ?
aisyah : tak pun *buad muka selamba*
aunty : betol ni ?
aisyah : betol lahhhhh . *makan makan dan terus makan*
aunty : aunty dapat pindah taw
aisyah : haa ? *muka terkejot & terus makan & senyap :/*
aunty : ni haa , tengok lah *hulur blackberry , tunjuk gambar*
aisyah : ohh . hm

aisyah tak tahu lah muka aisyah macam mana time tuu . aunty & abg shafiq tengok je muka aisyah . ya allah , sumpah sedih bila dapat tahu . terus tules macammacam dekat twitter :'/

hari selasa sebelum aisyah balek jb , aisyah singgah dulu rumah cik ani . cik ani ni dah macam mak aisyah sendiri . kalau aisyah tinggal sesorang kat rumah , ada jea makanan yang akan sampai . sebelum pegy sekolah WAJIB pegy rumah dye lepaklepak dulu . kalau petangpetang tetiba dye dtg rumah bwk basikal , aisyah amek basikal tuu then pusingpusing sekolah sains sambel hope dapat jumpa ikhwan . haha :p gonna miss that moment .

#dekat rumah cik ani with aunty :)
aunty : ni haa , ambek aisyah sebab hari khamis dye nak balek KL naek flight .
cik ani : hari khamis ni dye tak sekolah lah ?
aisyah : tak , sampai tahun depan aisyah dah tak sekolah kat sini
cik ani : ohh , haha
aisyah : aunty , dye tak paham lah
aunty : sebenarnya kak ani , kiteorang datang sini adea berita .
cik ani : berita apea ? 
aunty : kiteorang dapat pindah .
cik ani : haa ?

then dye bebel bebel . mata cik ani dah tekuar air . aisyah just tengok phone ajea . konon cover sedih lah . haha . memang tweet jea lah keje aisyah time tuu . diorang cakapcakapcakapcakap . tetiba aunty ajak balek .
cik ani : kalau kau datang sebab nak bagytahu benda ni , baek tak payah datang .
aunty & aisyah : *gelakgelak*

sebelum masuk kereta , berpelukpeluk dulu dengan cik ani . OMG , air mata dye maken berair sampai aisyah nak cover menangis pun tak bole . aisyah termenanges sekali . hm , dye peluk aisyah memang erat gila lah . masukmasuk kereta tetiba

aunty : haha , kakak aisyah menanges

i was like -.-

#dear MIF , jangan engad dengan penipuan awak , awak dapat buad saya bahagia . Lebih baek jujur untuk buad saya bahagia :)


Older Post | Newer Post
Queen Quotes!



Welcome to my blog :) Before anything else please follow these rules : No ripping , spamming , and any type of childish acts . Respect is a must . Enjoy your stay and have fun !

STORY OWNER

Wish List

HAPPY FAMILY
SPM
DIPLOMA
DEGREE
IPHONE 6
MARRIED

Press The Link !

Twitter
Instagram
Youtube
Facebook